Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Nagy jövő állhat a Juventus magyar kapusa előtt, a szurkolók már most megkedvelték Torinóban

MTI

Publikálva 07/01/2022 - 22:31 GMT+1

Csütörtök este a Napoli elleni 1-1-re végződött rangadón először szerepelt a Juventus felnőtt csapatának meccskeretében Senkó Zsombor.

Senkó Zsombor - Juventus FC via Getty Images/Daniele Badolato

Fotó: Getty Images

Serie A - Senkó Zsombort éltették a Juventus szurkolói

Az M4 Sportnak adott interjújában a magyar utánpótlás-válogatott kapus elárulta, két nappal a találkozó előtt tudta meg, hogy ott ülhet majd a kispadon.
"Nagyon izgultam a szállodában és az öltözőben is. A bemelegítésnél fantasztikus volt, amikor a Juventus-ultrák egy-egy védésemnél a nevemet skandálták" - mondta a Haladástól 2019-ben Torinóba igazoló 18 éves játékos.
Senkó Zsombor megjegyezte, három évvel ezelőtt nem gondolta volna, hogy ilyen gyorsan számításba veszik majd a felnőttek között, ugyanakkor az elmúlt egy évben véleménye szerint sokat fejlődött. Hozzátette, az U19-es bajnokság és a Serie A teljesen más szint, rendkívül sokat kell még dolgoznia, de szeretne tovább fejlődni.
A fiatal magyar kapus beszélt kollégájáról, a Zebrák elsőszámú hálóőréről, a lengyel Wojciech Szczesnyről is. Rendkívül technikás futballistának tartja, aki minden pillanatban a munkájára koncentrál, ezért könnyedén hajtja végre a nehéz mozdulatokat is, egy-egy hiba után pedig gyorsan össze tudja szedni magát.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés