Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A Juventusban folytatja az Eb egyik nagy felfedezettje

Eurosport
Eurosport

Frissítve 18/08/2021 - 14:57 GMT+2

Manuel Locatelli a hétvégén induló szezonban kölcsönben szerepel a Zebráknál.

Manuel Locatelli, 11-07-2021, l'Italia vince il campionato europeo per nazioni (Getty Images)

Fotó: Getty Images

Sajtóhírek szerint a Sassuolo és a Juventus labdarúgócsapata hosszú tárgyalássorozat végén megállapodásra jutott, így Manuel Locatelli a torinói együttesnél folytatja pályafutását.

A hivatalos bejelentésre még várni kell, ám a helyi sajtó úgy tudja, a kedd este megszületett alku szerint a 36-szoros bajnok klub 35 millió eurót fizet majd jövőre a Sassuolónak a középpályásért. Locatelli a hétvégén induló szezonban kölcsönben szerepel a Juvénál, amelynek így összesen 40 millió euró körüli összegbe kerül a futballista megszerzése.
A híreket alátámasztja, hogy a Juve szerda délelőtt közösségi oldalán képekkel ellátva adott hírt arról, hogy a játékos megérkezett a csapat egészségügyi központjába, majd arról is, ahogy a terheléses vizsgálatokat végzi.
A 23 éves labdarúgó az Európa-bajnokság egyik nagy felfedezettje volt, a tornán két gólt szerzett és kiválóan játszott a végső győztes olaszoknál, amikor lehetőséget kapott Roberto Mancini szövetségi kapitánytól.
A Juventus már az Eb előtt kiszemelte a Milan-nevelésű 23 éves labdarúgót, és hamar megkezdte az egyeztetéseket az átigazolásáról, mégis sokáig nem tudott megállapodni a Sassuolóval a gárda egyik legjobb játékosáról, aki iránt a hírek szerint többek között az Arsenal és a Borussia Dortmund is élénken érdeklődött.
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés