Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Összejött minden idők legnagyobb összegű téli igazolása az olasz élvonalban

Eurosport
Eurosport

Frissítve 28/01/2022 - 22:43 GMT+1

Serie A - Vlahovic a születésnapján szerződött a Juventushoz. A 22. születésnapját éppen pénteken ünneplő szerb támadó a Fiorentinától igazolt a torinói együtteshez. A csatár a Serie A előző idényében 21 gólt szerzett, a mostani szezonban pedig 22 forduló után 17 találattal - a laziós Ciro Immobilével holtversenyben - vezeti a mesterlövészek rangsorát.

Dusan Vlahovic

Fotó: Getty Images

Az olasz élvonalban szereplő Juventus bejelentette Dusan Vlahovic szerződtetését.

A Juventus a szerződés hosszát és az átigazolási díj összegét sem közölte, sajtóértesülések szerint utóbbi 75 millió euró. Ez minden idők legnagyobb összegű téli igazolása az olasz élvonalban, az eddigi csúcs 38 millió volt.
Dusan Vlahovicról korábban ebben a cikkben írtunk, ha valaki bővebben olvasna arról, miért érhette meg a torinóiaknak ilyen mélyen a zsebükbe nyúlni.
A szerb csatár iránt érdeklődő klubok között az Arsenal és a Tottenham is ott volt. A Juventus azonban olyan ajánlattal állt elő, amely minden más ajánlatot felülmúlt - a Fiorentina simán zöld utat adott az átigazolásnak.
Mivel 2021 nyarán Cristiano Ronaldo a Manchester Unitedhez igazolt, Dusan Vlahovicra hárul majd a feladat, hogy a Juventus támadásait vezesse, és főleg gólra váltsa. A Fiorentinánál már bizonyította, hogy kiváló csatár, a Juve most hasonló teljesítményben reménykedik.
Vlahovic a hírek szerint múlt héten pozitív koronavírus-teszet produkált, pénteken érkezett Torinóba, hogy átessen az orvosi vizsgálaton, sajtóértesülések szerint már túl is van a legfontosabbakon.
picture

Dusan Vlahovic - fotó: Filippo Monteforte

Fotó: AFP

Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés