Az olasz élvonalban szereplő Juventus bejelentette Dusan Vlahovic szerződtetését.

A Juventus a szerződés hosszát és az átigazolási díj összegét sem közölte, sajtóértesülések szerint utóbbi 75 millió euró. Ez minden idők legnagyobb összegű téli igazolása az olasz élvonalban, az eddigi csúcs 38 millió volt.
Dusan Vlahovicról korábban ebben a cikkben írtunk, ha valaki bővebben olvasna arról, miért érhette meg a torinóiaknak ilyen mélyen a zsebükbe nyúlni.
UEFA Bajnokok Ligája
Villámgyors góljával rekordot döntött és legendák közé került a Juventus téli sztárigazolása
23/02/2022 - 17:38
A szerb csatár iránt érdeklődő klubok között az Arsenal és a Tottenham is ott volt. A Juventus azonban olyan ajánlattal állt elő, amely minden más ajánlatot felülmúlt - a Fiorentina simán zöld utat adott az átigazolásnak.
Mivel 2021 nyarán Cristiano Ronaldo a Manchester Unitedhez igazolt, Dusan Vlahovicra hárul majd a feladat, hogy a Juventus támadásait vezesse, és főleg gólra váltsa. A Fiorentinánál már bizonyította, hogy kiváló csatár, a Juve most hasonló teljesítményben reménykedik.
Vlahovic a hírek szerint múlt héten pozitív koronavírus-teszet produkált, pénteken érkezett Torinóba, hogy átessen az orvosi vizsgálaton, sajtóértesülések szerint már túl is van a legfontosabbakon.

Dusan Vlahovic - fotó: Filippo Monteforte

Fotó: AFP

Coppa Italia
Épp Vlahovic hozta össze a Juventus-Fiorentina elődöntőt az Olasz Kupában
10/02/2022 - 22:17
Labdarúgás
Nyolc átigazolás, amikről lemaradtál, vagy le fogsz, ha nem figyelsz
31/01/2022 - 15:30