Megszerezte első szezonbeli győzelmét a bajnokságban a Juventus, de a problémák - főként a pálya középső részén - továbbra is ott tornyosulnak Massimiliano Allegri előtt. Nagy kérdés, hogyan fog ebből a játékosállományból csapatot építeni.

A sufnituning sosem állt tőle távol, az idő azonban sürgeti, mert a riválisok közül többen elég jól néznek ki, a Napoli megőrizte a hibátlan mérlegét, ráadásul egymást követően két meccset húzott be 4-0-ra, az Inter túlélte az erőpróbát a Fiorentina ellen, a Milan pedig - a szép lassan vezérré váló Sandro Tonali remek játékával - ugyanúgy tapad a nagyokra. A hétvégén jön a római derbi, így hát nem maradhatott ki a Lazio és a Roma sem, előbbi kapcsán arról beszéltünk elsősorban, mennyire lehet életképes Maurizio Sarri futballja a rendelkezésére álló játékosokkal.
Serie A TIM
Hivatalos: Lukaku egy szezon erejéig visszatér az Interhez
29/06/2022 18:52

Minden nap hírlevelet küldünk az olvasóinknak, amiben az előző nap legfontosabb sporthíreit, az elemzéseinket és persze sok más érdekességet is megmutatunk. Az Eurosport hírlevelére ezen a linken lehet feliratkozni.
Serie A TIM
Fejben már a kezemben volt az Aranylabda – a szupertehetség elárulta, hogyan siklott ki a karrierje
01/06/2022 17:36
Premier League
A Tottenhamnél folytatja a vb-ezüstérmes horvát szélső
31/05/2022 16:22