Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Hogyan fog ilyen középpályából csapatot építeni a Juventus edzője?

Németh Dániel

Frissítve 24/09/2021 - 13:36 GMT+2

Manuel Locatelli - bár egyelőre nem mutatott sokat - idővel jó lesz, körülötte viszont nagyon sok a kérdés.

Massimiliano Allegri - fotó: Giuseppe Maffia

Fotó: AFP

Megszerezte első szezonbeli győzelmét a bajnokságban a Juventus, de a problémák - főként a pálya középső részén - továbbra is ott tornyosulnak Massimiliano Allegri előtt. Nagy kérdés, hogyan fog ebből a játékosállományból csapatot építeni.

A sufnituning sosem állt tőle távol, az idő azonban sürgeti, mert a riválisok közül többen elég jól néznek ki, a Napoli megőrizte a hibátlan mérlegét, ráadásul egymást követően két meccset húzott be 4-0-ra, az Inter túlélte az erőpróbát a Fiorentina ellen, a Milan pedig - a szép lassan vezérré váló Sandro Tonali remek játékával - ugyanúgy tapad a nagyokra. A hétvégén jön a római derbi, így hát nem maradhatott ki a Lazio és a Roma sem, előbbi kapcsán arról beszéltünk elsősorban, mennyire lehet életképes Maurizio Sarri futballja a rendelkezésére álló játékosokkal.

Minden nap hírlevelet küldünk az olvasóinknak, amiben az előző nap legfontosabb sporthíreit, az elemzéseinket és persze sok más érdekességet is megmutatunk. Az Eurosport hírlevelére ezen a linken lehet feliratkozni.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés