Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan és Romelu Lukaku, az Internazionale csatára is egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a labdarúgó Olasz Kupa keddi negyeddöntőjében történtek miatt, de egyiküket sem az egymással folytatott éles szóváltás miatt büntették meg.


A svéd és a belga támadó - aki korábban játszott együtt a Manchester Unitedben - az első félidő vége előtt veszett össze és becsmérelte egymást hangosan. Az incidens a játékrész lefújása után sem maradt abba, és a higgadtságát teljesen elveszítő Lukakut társainak kellett lecsillapítaniuk.
A játékvezető a veszekedő futballistákat egy-egy sárga lappal "jutalmazta", a fegyelmi bizottság viszont pénteken nem büntette külön ezért őket. Ibrahimovicnak és Lukakunak azonban így is ki kell hagynia a következő meccset a kupasorozatban. Előbbinek azért, mert a második félidőben megkapta második sárga lapját és kiállították, utóbbinak pedig azért, mert összegyűlt annyi lapja, ami után eltiltás jár.
Serie A TIM
Az átigazolási lehúzások nagymestere ismét lecsapott, és ez talán nem is a legnagyobb dobása
30/06/2022 13:46
A büntetés az Internazionalét érinti rosszabbul, mert Lukaku így nem lehet ott a Juventus elleni kupaelődöntő jövő heti első felvonásán. A kék-feketék 2-1-re győztek kedden és kiejtették a bajnoki listavezető Milant a sorozatból.
MTI
Serie A TIM
Fejben már a kezemben volt az Aranylabda – a szupertehetség elárulta, hogyan siklott ki a karrierje
01/06/2022 17:36
Serie A TIM
A csőd széléről a váratlan bajnoki címig: így állt talpra három év alatt az AC Milan
26/05/2022 17:32