Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Ha nem is bukás, de hatalmas kihagyott ziccer Conte első interes szezonja

Eurosport
Eurosport

Publikálva 21/07/2020 - 18:45 GMT+2

Évek óta nem volt ennyire gyenge a Juventus, valószínűleg mégis bajnok lesz. Épp ezért lehet egy kis keserűség Antonio Contéban.

Fotó: Eurosport

Az igazán fontos kérdések gyakorlatilag már eldőltek az olasz labdarúgó-bajnokságban, hiszen a Juventus minimum fél kézzel fogja a kupát, a BL-indulók között csak a sorrend kérdéses, és a háromból kettő kieső is megvan. Hogy mit gondolunk az újraindítás óta látott játékról, podcastben beszéltük ki, azaz itt a Regista legfrissebb adása. 

Régen láttunk ennyire rossz, ennyire sebezhető Juventust, mégis nagyon úgy fest, hogy - hacsak nem tol egy korai Carlo Ancelottit - Maurizio Sarri néhány napon belül megszerzi első hazai trófeáját. Ennek ellenére bőven vannak megoldásra váró problémák, de igazából ide akár be is másolhattam volna valamelyik novemberi adásunk felvezetőjét, elvégre újra és újra ugyanazok a kérdések merülnek fel a csapat játékával kapcsolatban. Vajon változtat bármit is a bajnoki cím az edző helyzetén, vagy jövőre is hasonló idényre kell felkészülnie a Juventusnak?
Kérdésekből Milánóban sincs hiány. A szünet óta a Milan váratlanul magára talált, sorban nyeri a meccseket, ráadásul a papíron nehéz sorsolás ellenére. Mit jelent Stefano Pioli kiváló munkája az új rezsimre nézve? Érdemes ismét akkor újjáépítésbe kezdeni, amikor valami felépülni látszik? A város másik felén valamivel tisztább a kép, hiszen Antonio Conte és Beppe Marrotta vezetésével biztos kezekben van a projekt. De vajon mennyire lehetnek elégedettek a kék-feketék a Conte-éra első szezonjával?  
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés