Az együttes jelenleg a negyedik, Bajnokok Ligája-főtáblát érő helyen áll a Bundesligában, de a magyar válogatott támadója szerint ahhoz, hogy ezt megtartsa, az kell, hogy ne legyen olyan megingása, mint a legutóbbi fordulóban, amikor 2-2-es döntetlent játszott a kiesőjelölt Bielefelddel.


"Sok munka és szerencse is kell ahhoz, hogy a legjobbak között zárjunk" - mondta Sallai, aki szeretné, hogy a Freiburg elleni mérkőzések előtt az ellenfelek róla is beszéljenek az öltözőben, mint csapata egyik legjobbjáról.
Bundesliga
A magyarok hétvégéje a Bundesligában: Sallai Roland góljával verte a Freiburg a Dortmundot
21/08/2021 15:50
"A sérülésem szerencsére már a múlté, ha kicsit szerencsésebb vagyok, a hétvégén gólt is szerezhettem volna" - tette hozzá a csatár.
A Freiburgra pénteken nehéz feladat, a második helyezett Dortmund elleni idegenbeli rangadó vár: a magyar játékos ősszel betalált a Borussia kapujába - az szezonbeli egyetlen gólja -, ami plusz motivációt jelent a számára.
A válogatott Nemzetek Ligája-mérkőzéseivel kapcsolatban megjegyezte, ismét olyan csoportba kerültek, amely egyénileg és csapatként is kiemelkedő lehetőséget ad arra, hogy megmutassák magukat a világ előtt. Kijelentette, a tavaly nyári Európa-bajnoksághoz hasonlóan ezúttal sem feltartott kézzel fognak kimenni a pályára a németek, az angolok és az olaszok ellen.
Európa-bajnokság
Orbán: "lehet esélyünk a bravúrra"
21/06/2021 16:00
Bundesliga
Sallai Roland csapata és a Dortmund is nyerni tudott, ötöt vágott a Leverkusen
TEGNAP 16:52