Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Tuchel az MU kispadján térhet vissza a Premier League-be

Eurosport Magyarország

Publikálva 23/04/2024 - 17:20 GMT+2

Premier League - Sajtóhírek szerint a következő szezontól Thomas Tuchel lehet az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United vezetőedzője.

Thomas Tuchel

Fotó: Getty Images

Tuchel a Manchester United edzője lehet

A német szakember - akinek segítője Lőw Zsolt - a mostani idény végén elhagyja a Bayern Münchent, és állítólag a háttérben már megkezdődtek az egyeztetések, hogy nyáron az Old Traffordra szerződjön.
Az MU jelenlegi trénere a holland Erik ten Hag, vele azonban az elmúlt években nem tudott érdemben előre lépni a gárda, amely jelenleg csak a hetedik a Premier League-ben.
Tuchel - akinek helyére a bajor fővárosba Ralf Rangnick vagy Roberto De Zerbi érkezhet - a Bayern Münchennel második a Bundesligában, a bajnoki címről már le kellett mondania a Bayer Leverkusennel szemben, ugyanakkor a Bajnokok Ligájában még áll az együttes, a legjobb négy között a Real Madriddal találkozik majd.
Tuchel számára nem ismeretlen a Premier League közege, ugyanis 2021 és 2022 között kereken 100 mérkőzésen irányította a Chelsea-t, amellyel megnyerte a Bajnokok Ligáját.
(MTI)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés