Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Szoboszlai betalált, simán nyert a Liverpool az Aston Villa ellen

Eurosport Magyarország

Publikálva 03/09/2023 - 17:11 GMT+2

Megszerezte első gólját a Liverpool színeiben Szoboszlai Dominik. A magyar válogatott középpályás egy szöglet után lecsorgó labdát vágott a kapuba gyengébbik lábával a 3. percben. A korai gól megalapozta a sikert, a Liverpool 3-0-ra legyőzte az Aston Villát, és továbbra is veretlen a mostani bajnoki idényben.

Szoboszlai Dominik megszerezte az első gólját a Liverpool színeiben - Fotó: Paul Ellis

Fotó: AFP

Megszerezte első gólját a Liverpool színeiben Szoboszlai Dominik: magyar válogatott kapitánya az Aston Villa elleni 3-0-s sikeréből vette ki góllal a részét az angol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának vasárnapi játéknapján.
A magyar válogatott csapatkapitánya a harmadik percben egy hajszálpontos ballábas távoli lövéssel vette be az argentin világbajnok Emiliano Martinez kapuját. A Liverpool még az első félidőben egy öngóllal duplázta meg előnyét, míg a második félidőben az egyiptomi Mohamed Szalah állította be a 3-0-s végeredményt.
Szoboszlai Gera Zoltán, Priskin Tamás és Buzsáky Ákos után a negyedik magyar gólszerző a Premier League-ben. Ezt megelőzően az akkor a West Bromwich Albionban játszó Gera 2012. december 22-én, a Norwich ellen szerzett találata volt a legutóbbi magyar gól az angol élvonalban.
A hazaiakat edző Jürgen Kloppnak ez volt a 300. bajnoki mérkőzése a Vörösök kispadján.
Premier League, 4. forduló:
  • Liverpool-Aston Villa 3-0 (2-0)
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés