Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Illatos székek várják a szurkolókat az 550 millióból megújuló stadionban

Eurosport Magyarország

Frissítve 20/03/2024 - 15:59 GMT+1

550 millió fontból újul meg a Premier League-ben szereplő Everton stadionja, ahol a legfrissebb hírek szerint illatos székek (!) várják majd a nézőket.

Az Everton épülő stadionja. Fotó: Everton Stadium

Fotó: From Official Website

Ültél már egy stadionban úgy, hogy azt érezted, valami hiányzik?

Ezt az űrt tölti be majd az Everton új stadionja, ahol egy speciális illatot építenek a székek közé. Az 550 millió fontért épülő aréna az utolsó simításokat kapja, és 2025 elején már be is költözhet a csapat az új otthonába.
A magukat Toffeeknak hívó csapat tagjai sajnos nem a híres csokoládé, a Toffifee illatába burkolják a nézőket, hanem a közeli folyó és tenger inspirálta őket.
Az új illatosító tengeri só és frissen vágott fű jegyeit fogja tartalmazni, amit egy titkos összetevővel egészítenek ki.
Ha valakinek nagyon tetszene az aroma, a stadion boltjában akár gyertyaként is megveheti. Aki pedig addig is hiányolja a stadionillatot, az interneten fellelhető már a Yankee Stadion illatosítója, ami most akciósan 42 dollár helyett 23,5 dollárért vásárolható meg.
Az Everton az idei Premier League-ben a szezon eleji 6 pontos büntetés után a tizenhatodik helyen áll és a bentmaradásért küzd.
Jankura Luca
Csatlakozz az Eurosport Magyarország Viber-csatornájához!
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés