Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A Manchester United legendája szerint nem olyan nagy durranás Szoboszlai

Rizmayer Bence

Frissítve 11/01/2024 - 16:52 GMT+1

Premier League - A Manchester United korábbi angol válogatott játékosa, Rio Ferdinand egy podcastben beszélgetett Szoboszlai Dominikről, elmondása szerint nem ő az új Steven Gerrard.

Szoboszlai Dominik

Fotó: Getty Images

Szoboszlai Dominik alapembernek számít nyári érkezése óta a Mersey-parti együttesben, 26 tétmérkőzésen 4-szer talált be és 3 alkalommal adott gólpasszt.
A 8-as mez viselésével gyorsan összekötötték Steven Gerrarddal, a liverpooliak legendás alakjával. Az első benyomások alapján hamar a szurkolók egyik kedvence lett Szoboszlai, ráadásul többen Gerrardhoz kezdték el hasonlítani a magyar középpályást. Azonban nem mindenkinek a tetszését nyerte el a válogatott csapatkapitánya.
Rio Ferdinand a Vibe with Five című podcastben beszélt társaival a Liverpool - és sok másik csapat - nyári szerzeményeiről. Ferdinand szerint Szoboszlai Dominiket hiába hájpolják, egyelőre elmarad a Liverpool ikonikus 8-asától.
Tudom, hogy mindenki hájpolja őt. Jó játékos, az emberek azt mondják a kommentekben, hogy ő a következő Gerrard. Én ezt még nem láttam"
- mondta a magyar középpályásról.
A magyar válogatott csapatkapitánya még sérüléséből lábadozik, a legutóbbi információk szerint már edzésmunkát végezhet Szoboszlai Dominik, így elképzelhető, hogy ott lesz a Liverpool soron következő mérkőzésén, melyet a Bournemouth otthonában vívnak.
A szintén sérüléssel bajlódó Kerkez Milos visszatérését is erre a találkozóra prognosztizálták.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés