Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Grealish másnaposan érkezett a válogatotthoz, de egyáltalán nem bánja a napokig tartó bulizást

Minich Réka

Frissítve 24/06/2023 - 17:01 GMT+2

Jack Grealish a Manchester City játékosaként idén 3 trófeával fejezte be az idényt, amit természetesen jól meg is ünnepelt. A csapat először Isztambulban bulizott, majd a szurkolóikkal az eső sem állította meg őket, végül pedig a csapat néhány napra Ibizára utazott. Grealish őszintén beszélt erről az időszakról, szerinte senki nem vetheti a szemére, hogy kirúgott a hámból.

Jack Grealish

Fotó: Getty Images

12 hónapos idényt zárt le Jack Grealish, ahol végül 3 trófeát is megnyert a csapattal. Szerinte ezek után teljesen természetes, hogy nem fogta vissza magát.
Jack Grealisht sokan ismerik igazi partiarcnak, de az angol válogatott és a Manchester City támadója szerint ez egyáltalán nem igaz, mindenki megérdemli, hogy kiengedhesse a gőzt, amíg ez nem látszik a teljesítményén.
A brazil kapus, Ederson egy helyi újságnak nyilatkozva elmesélte, hogy nem mindenki bírta jól az ünneplést. Ruben Dias sosem fogyaszt alkoholt, de most a tripla után úgy érezte, hogy kivételt tehet. A két felesnek viszont rossz vége lett, a védő állítólag Jack Grealish édesanyjának a táskájába szabadult meg a felesleges alkoholtól.
Maga Jack Grealish nem küzdött hasonló problémákkal, pedig nála napokig tartott a bulizás. Végül a rövid kiengedés után még hátravolt az évad utolsó fellépése, az angol válogatott Észak-Macedónia ellen lépett pályára. A City támadója végül a kispadról szállt be a 7-0-s győzelem során.
Természetesen az angol bulvársajtó számára ezek után is a bulizás volt a fő téma, de Grealish megunta az állandó kérdéseket és kifakadt.
„Nem vagyok akkora partiarc, mint ahogy állítjátok. Nem hazudnék róla, tudom, hogy sokan ezt teszik, de én vállalom, hogy el szoktam menni kiengedni a gőzt. Őszinte akarok lenni, hiszen úgyis téma lenne, ha nem mondanék erről igazat.
Most is csak élvezem a sikereket, hiszen életem legjobb periódusában vagyok, álomszerűen alakult az idény. A világ legjobb klubjában játszhatok, tripláztunk és ezek után itt az ideje a lazulásnak is. Négy hét múlva kezdődik a felkészülés és minden vágyam, hogy folytassuk a győzelmeket.
Végig tudom mit csináltam, amíg buliztunk, általában én ilyen vagyok, ha bulizunk. Mostanában már kevesebbet járok el, de minek fogjam vissza magam, ha ekkora sikereket értünk el? Talán soha többet nem fogunk hasonlóakat elérni.
Igen, ezek után élveztem az ünneplést, amiről sok videó is készült. A legtöbbször láthattátok, hogy többen is videóztak, elhihetitek, hogy nekem is vannak hasonló felvételeim a többiekről. Mindenki kiélvezte a győzelmeket, sokan inkább a kameráktól távolabb.
Néhány éve még 9 hónapig tartott egy szezon, én most éppen egy 12 hónapos idényen vagyok túl. Elmentem a világbajnokságra, nyertem 3 trófeát a Cityvel, aztán négy hét múlva kezdjük az előszezont. Miért ne most lazulnék egy kicsit?”
A brit sajtó szerint az angol válogatott szövetségi kapitánynak sem tetszett Grealish állapota, de ez szerinte egyáltalán nem igaz.
„Nem tudom miről beszéltek, nagyon jó a viszonyom Southgate-tel. A lelkem mélyén tudtam, hogy Málta ellen nem fogok játszani, de ennek ellenére nem lazsáltam el az edzéseket. Kedd este csatlakoztam a többiekhez, kialudtam magam, aztán szerdától edzettünk.
A pénteki meccs után szombaton is rendesen végeztem a munkámat, végül a második meccsen is a kispadon ültem. Pályára léptem a meccs végén, aminek nagyon örültem. Boldog vagyok, hiszen életem legsikeresebb évén vagyok túl.
Most itt az ideje a pihenésnek, de amikor egyedül vagyok sokszor azon gondolkodok, hogy valaha leszek-e még ilyen magasan.”
A Manchester City az Arsenal ellen kezdi a szezont, a két csapat augusztus 6-án a Wembley-ben csaphat össze a Community Shield-győzelemért.
Forrás: Sky Sports
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés