Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Szoboszlai Dominik csodaszép góllal járult hozzá a Liverpool győzelméhez a Chelsea ellen

Eurosport Magyarország

Frissítve 01/02/2024 - 10:02 GMT+1

A Liverpool 4-1-re legyőzte a Chelsea együttesét a labdarúgó Premier League 22. fordulójának rangadóján. A találkozón Szoboszlai Dominik kezdőként lépett pályára és végül 69 percet játszott. A magyar válogatott játékos a második félidőben megszerezte harmadik találatát az angol élvonalban.

Szoboszlai Dominik a Chelsea ellen szerzett gólja után ünnepel a csapattársakkal.

Fotó: AFP

A végeredményt és a meccs képét tekintve csak nevében volt rangadó a két csapat összecsapása.
Az első találatra 23 percet kellett várnia az Anfield közönségének, amikor Diogo Jota lépett be jó ütemben a Chelsea védői közé és mattolta a vendégek kapusát. Még a félidő előtt megduplázta előnyét a hazai csapat: a mindössze 20 esztendős Conor Bradley lőtte ki gyönyörűen egy kontra után a jobb alsó sarkot. A félidőre háromgólos előnnyel is mehettek volna pihenni a felek, ám Darwin Nunez a kapufára lőtte a hajrában megítélt tizenegyest.
Végül megszületett a Liverpool harmadik gólja, egy kiváló keresztpassz után a jobb szélről érkező beadásra Szoboszlai Dominik érkezett, aki karrierje harmadik találatát könyvelhette el a Premier League-ben.
A Chelsea úgy tűnt, visszajöhet a meccsbe, hiszen a 71. percben Nkunku szépített, ám a Pool gyorsan reagált és eldöntötte a találkozót: Luis Diaz állította be a 4-1-es végeredményt. A Liverpool továbbra is vezeti a tabellát a Manchester City előtt, míg a kékek három győzelem után kaptak ki ismét a bajnokságban és a 10. helyen állnak.
Eredmény, Premier League, 22. forduló:
  • Liverpool-Chelsea 4-1 (2-0)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés