Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Zinchenko: "Most már senki sem nevet, inkább mindannyian a győzelemről álmodozunk"

Eurosport Magyarország

Publikálva 23/01/2023 - 11:22 GMT+1

Premier League - A korábbiakkal ellentétben csapattársai már nem nevetnek a bajnoki cím megszerzésének lehetőségén az Arsenal ukrán labdarúgója, Oleksandr Zinchenko szerint.

Oleksandr Zinchenko

Fotó: Getty Images

Premier League - Zinchenko: már nem nevetnek az Arsenal bajnoki esélyein

A válogatott hátvéd a Manchester United ellen 3-2-re megnyert vasárnapi meccset követően nyilatkozott a bajnoki cím egyre reálisabb lehetőségéről. Nem véletlenül, ugyanis az Ágyúsok előnye öt pont a második helyen álló címvédő Manchester City, és 11 pont a harmadik Newcastle és a negyedik MU előtt, ráadásul az Arsenal riválisainál egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.
A 26 éves védő úgy véli, csapattársai elkezdtek hinni abban, hogy már nemcsak a dobogót kell megcélozniuk, és a klub a 2004-es bajnoki cím után ismét megnyerheti a Premier League-et.
Azt mondtam az öltözőben, fiúk, felejtsétek el a legjobb hármat, nekünk a bajnoki címre kell gondolnunk. Persze néhányan csak nevettek ezen, de most már senki sem nevet, inkább mindannyian a győzelemről álmodozunk"
- mondta Zinchenko, aki azt is kiemelte, még nagyon sok meccs vár rájuk és lépésről lépésre kell haladniuk a bajnokságban.
Az 52-szeres válogatott futballista a szezon elején érkezett a csapat egyik nagy riválisától, a Manchester Citytől, amellyel az Arsenal pénteken az FA-kupában a 16 közé jutásért találkozik majd.
(MTI)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés