Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Mbappét és még két sztárt hozna a Manchester United befektetőjelöltje

Eurosport Magyarország

Frissítve 04/05/2023 - 13:28 GMT+2

Hatalmas átigazolási ígéretekkel hozhatja magát még kedvezőbb helyzetbe a Manchester United megvásárlásáért folyó versenyben a katari herceg; sajtóértesülések szerint Sheikh Jassim a világ jelenlegi egyik legjobb labdarúgóját, Kylian Mbappét szeretné vörösbe öltöztetni, és rajta kívül a vb-ezüstérmes francia válogatott további két sztárját is szerződtetné.

A leendő tulajd vörösbe öltöztetné Mbappét.

Fotó: AFP

Ezerrel folyik a küzdelem a Manchester United megvásárlásáért, és eljutottunk abba a szakaszba, amikor a leendő igazolások kerülnek előtérbe.
A két lehetséges vevő, a katari Sheikh Jassim, valamint az Ineos-csoportot birtokló Jim Ratcliffe közül ezúttal előbbivel kapcsolatban dobtak be néhány rendkívül jól hangzó nevet.
Ha a német Bild értesülései igazak, az 5 milliárd fontos ajánlatot tevő közel-keleti herceg a Manchester Unitedbe szeretné hozni Kylian Mbappét, és rajta kívül még Eduardo Camavingát illetve Kingsley Comant.
Külön-külön is elég nagy falat lenne bármelyikük megszerzése, de így együtt egészen hihetetlen, és még annál is drágább mutatványnak tűnik. Valószínűleg csak Mbappé megszerzéséhez át kellene lépni a jelenlegi átigazolási rekordot, ami 196 millió font (Neymarért fizetett ennyit a PSG).
Ami Camavingát illeti, az ő esetében segítséget jelenthet, hogy a legfrissebb hírek szerint csapata, a Real Madrid nagyon közel áll Jude Bellingham szerződtetéséhez, ami erősen megnyirbálná a francia pályán töltött perceit. Ez pedig már elég indok lehet a váltáshoz.
Comant korábban is próbálta már megszerezni a Manchester United, de egyelőre nem járt sikerrel, a szélső már kilencedik szezonját tölti a Bayern Münchennél.
A kétségkívül jól hangzó trió megszerzéséhez viszont először az angol klubbot kell meg kell megvennie. Sheikh Jassim 100%-os tulajdonjogot vásárolna, miközben Ratcliffe csak többségi (69%-os) tulajdonos lenne, így a Glazer-család is maradhatna az MU-nál.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés