Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Klopp: "Augusztus közepétől háromnaponta kell pályára lépnünk, nem lesz időnk edzeni"

Eurosport Magyarország

Frissítve 29/07/2022 - 16:17 GMT+2

Az FC Liverpool labdarúgócsapata a Fulham elleni, jövő szombati Premier League-nyitány másnapján felkészülési mérkőzést játszik egy később megnevezésre kerülő ellenféllel.

Jürgen Klopp vom FC Liverpool

Fotó: Getty Images

A tavaly az angol bajnokságban ezüstérmes, a Bajnokok Ligájában döntős együttes német vezetőedzője, Jürgen Klopp elmondta, ugyanez lesz a helyzet a szombati Szuperkupa-mérkőzés után is: a Liverpool vasárnap a francia bajnokságban szereplő Strasbourgot fogadja az Anfield Roadon.
"A legutóbbi felkészülési mérkőzésünk előtti napon kettőt edzettünk, igen intenzíven. Meg kell hosszabbítanunk kicsit az előszezonunkat" - mondta a német tréner.
Klopp azzal indokolta a szokatlan időpontra kerülő edzőmeccseket, hogy hosszú idény vár csapatára, amely ráadásul a november-decemberi, katari világbajnokság miatt a megszokottnál korábban kezdődik, ahhoz pedig, hogy játékosai megszokják a sorozatterhelést, szükségük van ezekre a találkozókra.
"Augusztus közepétől háromnaponta kell pályára lépnünk, nem lesz időnk edzeni, így addig kell elvégeznünk a munka nagyját" - tette hozzá Klopp.
Az FA-kupában címvédő Liverpool szombaton a bajnok Manchester Cityvel találkozik a leicesteri Szuperkupa-mérkőzésen.
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés