Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Erre nem lehetett nemet mondani: Harry Kane rekordösszegért lehet Bayern-játékos

Lantos András

Frissítve 10/08/2023 - 12:40 GMT+2

Óriási pénzeket mozgósít a Bayern München az angol válogatott támadó Harry Kane megszerzésére, a bajorok a hetek óta tartó egyezkedések során odáig jutottak, hogy 95 millió fontot is hajlandóak kifizetni a Tottenhamnek. Erre már az angol klub elnöke sem tudott nemet mondani, így a hírek szerint csak Kane-en múlik, Angliában vagy Németországban kezdi-e a szezont.

Harry Kane

Fotó: Getty Images

A Bayern és a Tottenham hosszú ideje egyezkedik Kane eladásáról, ám az angolok a legutóbbi 86 milliós ajánlatra is nemet mondtak.
Münchenben viszont úgy tűnik, minden követ (pontosabban papírt) megmozgatnak azért, hogy az angol válogatott csatára náluk rúgja tovább a gólokat, így még szélesebbre nyílt a bajor erszény.
Angol források szerint a Tottenham elnöke 120 millió fontra tartja a klasszis támadót, de állítólag 100 millió környékén már nehezen préselne ki magából egy nemet.
Úgy tűnik, ehhez a müncheniek által ajánlott 95 millió is elegendő volt. A két klub megállapodott a fontosabb részletekről, így a döntés már a játékos kezében van.
A hírek szerint Kane heti 400 ezer fontot (közel 180 millió forintot) kereshet, ha igent mond a Bayernnek, és ő lehet a német klub történetének legdrágább „beszerzése”.
A támadó korábban úgy fogalmazott, még a szezonkezdet előtt szeretné lezárni a kérdést, tehát napokon belül választ kell adnia, hiszen a Tottenham augusztus 13-án nyitja az új évadot a Brentford otthonában.
Az angol csapat szurkolói mostanában mindent megtettek Kane marasztalására, a felkészülési mérkőzéseken „szeretnénk, ha maradnál” rigmusokat kiabáltak neki.
A 30 éves játékos szerződése az év végén lejár, és már korábban jelezte, nem kíván hosszabbítani, így ez az egyik utolsó alkalom arra, hogy csapata pénzt lásson belőle, és ne ingyen távozzon tőlük jövőre.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés