A Manchester United csatára, Cristiano Ronaldo odaszúrt a médiának, amiért "hazugságokat ír" róla és a jövőjéről, és azt állította, hogy az igazság egy "néhány héten" belül megjelenő interjúban ki fog derülni.
A posztot azután tette ki, hogy ismét megindult egy pletykaáradat, amiben az augusztusi távozását kezelték tényként, ezúttal azzal a körítéssel, hogy Erik ten Hag döntésén múlik a sorsa. Persze, most is elhangzott, hogy csak akkor megy, ha talál magának megfelelő új klubot, és ha ten Hag ragaszkodik ahhoz az elképzeléséhez, hogy a portugál távozása jobb lenne a klub jövőjére nézve.
A Ronaldo-saga akkor durvult be igazán, amikor a sztár családi problémákra hivatkozva csak később csatlakozott a csapathoz a szezon előtti felkészülésnél; meg persze, amikor az a bomba robbant a médiában, hogy Ronaldo a Bajnokok Ligájában akar játszani, ehhez pedig olyan csapatra van szüksége, amelyik… nos, indul a BL-ben. Ha ez utóbbi feltétel valós, akkor a Manchester United – finoman fogalmazva is – gyenge szezonkezdete csak olaj lehet a tűzre, amikor CR motivációit kutatják az újságírók.
Premier League
Ronaldo és Messi legjobb éveit idézi Haaland, sőt, van, amiben le is nyomja őket
04/10/2022 - 05:00

"Majd kiderül az igazság, pár hét múlva egy interjúból" – írta Ronaldo.
A média hazugságokat mond.
"Van egy jegyzetfüzetem, az elmúlt hónapokban 100 hírből, ami rólam szólt, csak 5 volt igaz. Most képzeljétek el" - írta a posztban.
Ronaldo tavaly nyáron tért vissza az Old Traffordra, 13 évvel azután, hogy 2009-ben elhagyta a Manchester Unitedet a Real Madridért. A tavalyi sztori is igazi csemege volt, a Juventust akkor az átigazolási időszak utolsó napján hagyta ott, hogy szeretetben és dicsőségben visszatérhessen Manchesterbe.
A 2021/22-es szezon azonban nem volt egy túl dicsőséges menetelés az MU-nak és Ronaldónak sem: CR 24 gólt szerzett összesen, 18-at a Premier League-ben, hatot a Bajnokok Ligájában.
Valószínűleg ez, és persze az, hogy a United nem tudott a legjobb négyben végezni a bajnokságban, és ezáltal bebiztosítani a Bajnokok Ligája-szereplést, valóban közrejátszhatott abban, hogy Ronaldo távozási szándékának harasztját fújja a szél, de kicsit aggasztóbb, hogy a klubok, ahol el tudná képzelni a folytatást, szépen, sorban visszautasítják. Vagy drága, vagy nem passzol a struktúrába, vagy „csak”. Legutóbb – a sajtóhírek szerint – épp a Milan és az Inter jelezte, hogy köszi, de nem.
Visszatérve a gyenge szezonkezdetre: Ronaldo a United mindkét vereségéből kivette a részét, a Brighton elleni 2-1-nél a második félidőben, csereként állt be a kispadról, a Brentford elleni 4-0-s vereség alkalmával viszont kezdőként lépett a pályára.
Aki elolvasta idáig a cikket, attól elnézést kérünk, hogy hazugságokat ezúttal nem hoztunk, de valószínűleg sokak nevében írhatom, hogy már mi is nagyon várjuk, hogy pont kerüljön ennek a sztorinak a végére.
via eurosport.co.uk
Premier League
„A karrierje iránti tiszteletből” hagyta a padon Cristiano Ronaldót az MU vezetőedzője
02/10/2022 - 20:13
Serie A TIM
Hiába kilátástalan a Juve játéka, egyelőre szóba sem jöhet az edzőváltás
23/09/2022 - 05:11