Ronaldo szerint elárulták a Manchester Unitednél

"Igen, úgy érzem elárultak, és az az érzésem, hogy néhány ember nem akarja, hogy itt legyek. Nemcsak ebben az évben van így, hanem már az előző évben is ez volt" - fogalmazott az ötszörös aranylabdás támadó.
Ronaldo kritizálta Erik ten Haag vezetőedzőt is, akiről úgy nyilatkozott, hogy nem tiszteli, mivel a holland szakember sem tiszteli őt.
Labdarúgás
Sajtóértesülések szerint Ronaldo hamarosan aláír az új csapatához
2 ÓRÁJA
A 90 perces beszélgetésben ugyanakkor Ronaldo hangsúlyozta, hogy szereti a Manchester Unitedet, és szerinte a szurkolók az ő oldalán állnak.
Kiemelte, mióta a sikeredző Alex Ferguson elhagyta a csapatot, semmilyen fejlődést nem tapasztalt, a klub nem ott tart, ahol kellene.
"Ezt tudja Ferguson is, mindenki tudja" - tette hozzá.
"Az emberek, akik ezt nem látják, mert nem is szeretnék látni, hogy ez így van, vakok" - fogalmazott Ronaldo, akiről számos cikk jelent meg a nyáron, azt állítva, hogy távozik az MU-tól.
Az MU előző, megbízott vezetőedzőjéről, Ralf Rangnickról is mondott egy erőset a portugál. A német a Lokomotiv Moszkva sport- és fejlesztési vezetői posztját hagyta ott, hogy elvállalja a munkát.
Rangnickról Ronaldo így nyilatkozott:
"Ha még edző sem vagy, hogyan leszel a Manchester United főnöke? Még csak nem is hallottam róla."

Cristiano Ronaldo és Wayne Rooney

Fotó: Getty Images

Ronaldo reagált a United korábbi csapattársának, Wayne Rooneynak az idei szezonban tanúsított viselkedésével kapcsolatos kritikáira is.
"Nem tudom, miért kritizál ennyire... valószínűleg azért, mert ő befejezte a pályafutását, én pedig még mindig magas szinten játszom" - mondta Ronaldo.
"Nem fogom azt mondani, hogy jobban nézek ki, mint ő. Ami igaz..."
Forrás: MTI és BBC
Foci-vb
Ma a foci-vb-n: a Neymar nélküli (?) Brazília és a CR-rel szereplő Portugália is tovább robogna
28/11/2022 - 05:02
Foci-vb
Ronaldo beköszönt, győzelemmel kezdett Portugália
24/11/2022 - 18:17