Premier League - Ronaldo szerint Rangnicknak időre van szüksége

A 63 éves trénert novemberben az idény végéig bízták meg az MU irányításával a norvég Ole Gunnar Solksjaer menesztése után.
"Sok minden változott, amióta hozzánk érkezett, és úgy hiszem, jó munkát tud végezni, de ahhoz idő kell, hogy minden játékos azonosulni tudjon az ötleteivel" - nyilatkozta Ronaldo a Sky Sportsnak.
Premier League
Cristiano Ronaldo hisztizett a lecserélésekor, az MU edzője is reagált a viselkedésére
20/01/2022 14:48
A február 5-én 37. születésnapját ünneplő portugál sztár úgy fogalmazott, Rangnick megérkezése óta "bizonyos pontokon" javult a United játéka, de tisztában vannak azzal, hogy nem nyújtják tudásuk maximumát.
"Nem könnyű megváltoztatni egy csapatnál a futballisták mentalitását, játékfelfogását, a kultúrát, a rendszert. Ugyanakkor sok mérkőzés van még előttünk, amelyeken folyamatosan javulhatunk" - jelentette ki Ronaldo.
A Manchester United 21 forduló után a hetedik helyen áll a Premier League-ben, de csak 19 mérkőzést játszott le. Szombat este az Aston Villa vendége lesz Rangnick együttese. A két csapat hétfő este az FA Kupa harmadik fordulójában az Old Traffordon találkozott egymással, akkor a Ronaldo nélkül felálló MU 1-0-ra nyert.
Premier League
Úgy néz ki, CR-nek eddig tartott 2022 derülátó része
14/01/2022 17:03
Premier League
Cristiano Ronaldo krízismegbeszélést tartott a menedzserével
09/01/2022 17:33