Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Szurkolók dobálták meg a Chelsea játékosát

Eurosport
Eurosport

Publikálva 24/01/2022 - 13:22 GMT+1

Thomas Tuchel felháborodott a magukról megfeletkező “drukkereken”, több tiszteletet kér a játékosoknak.

Thomas Tuchel és Antonio Rüdiger

Fotó: Getty Images

Nehezen viselte a hétvégi vereséget a városi rivális ellen néhány Tottenham szurkoló és csalódottságukat a Chelsea játékosán, Antonio Rüdigeren töltötték le, akit megdobáltak az önmagukról megfeledkező drukkerek.

Ezt már Thomas Tuchel sem hagyhatta szó nélkül, a német szakember üzent a szurkolóknak.
Thomas Tuchel, a Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője arra szólította fel a drukkereket, hogy több tiszteletet tanúsítsanak a játékosok iránt. A tréner azután üzent a Tottenham szurkolóknak, hogy futballistáját, Antonio Rüdigert különböző tárgyakkal dobálták meg a hétvégi rangadón.
A 28 éves német válogatott védőt a Tottenham Hotspur ellen vasárnap, otthon lejátszott és 2-0-ra megnyert találkozón érte az inzultus vendégszurkolók részéről.
picture

El Chelsea celebra uno de sus goles frente al Tottenham

Fotó: Getty Images

Az eset egy nappal az után történt, hogy az Everton-Aston Villa összecsapáson Lucas Digne-t - aki másfél hete szerződött az Evertontól az Aston Villához -, valamint Matty Casht megdobálták. Ebben az ügyben a helyi rendőrség egy 19 éves hazai szurkolóval szemben járt el.
"Mindenkinek tiszteletet kell tanúsítania és be kell tartania bizonyos szabályokat, efelől nincs kétség" - hangsúlyozta a Chelsea vezetőedzője, majd hozzátette: "Ha ez egy új tendencia, akkor közösen kell fellépnünk ellene, hogy mihamarabb gátat vessünk neki és megvédjük azt fantasztikus környezetet és egyedülálló hangulatot, amely Angliában eddig jellemző volt" - tette hozzá.
A Sky Sports arról számolt be, hogy a londoni mérkőzéssel összefüggésben két személyt tartóztattak le, de a nyomozás tovább folytatódik, hogy felderítsék érintett-e még valaki a dobálózásban.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés