Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Simán nyerte az újgazdagok csatáját a Manchester City

MTI

Publikálva 19/12/2021 - 17:22 GMT+1

Portugál vezérlettel simán nyert a City a Necastle ellen idegenben.

NEWCASTLE UPON TYNE, ENGLAND - DECEMBER 19: Joao Cancelo of Manchester City celebrates after scoring a goal to make it 0-2 during the Premier League match between Newcastle United and Manchester City at St. James Park on December 19, 2021 in Newcastle upo

Fotó: Getty Images

A címvédő és listavezető Manchester City magabiztosan, 4-0-ra nyert a kieső helyen álló Newcastle United vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában, vasárnap.

A manchesteriek már az ötödik percben megszerezték a vezetést, az első félidő közepén pedig megduplázták az előnyüket. A City a 63. percben harmadszor talált a hazaiak kapujába, a végeredményt pedig a 86. percben Raheem Sterling állította be. Josep Guardiola csapata sorozatban a nyolcadik sikerét könyvelte el a Premier League-ben, ezeken ötödször gólt sem kapott.
A Bajnokok Ligájában címvédő Chelsea - amelynek Lőw Zsolt a másodedzője - ugyanakkor gól nélküli döntetlent ért el a Wolverhampton Wanderers otthonában.

Premier League, 18. forduló:
Newcastle United-Manchester City 0-4 (0-2)
Wolverhampton Wanderers-Chelsea 0-0
később:
Tottenham Hotspur-Liverpool FC 17.30
szombaton játszották:
Leeds United-Arsenal 1-4 (0-3)
Az Everton-Leicester City, a Manchester United-Brighton, a Southampton-Brentford, a Watford-Crystal Palace, a West Ham United-Norwich City és az Aston Villa-Burnley mérkőzéseket elhalasztották.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés