Claudio Ranierit nevezték ki az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Watford új vezetőedzőjének.

Az október 20-án a 70. születésnapját ünneplő olasz szakember 2023 nyaráig szóló megállapodást kötött a Premier League tabelláján hét fordulót követően hét ponttal a 15. helyen álló együttessel. A Watfordtól vasárnap távozott a szakmai munka irányításának éléről Francisco Javier Munoz Llompart, sportági becenevén Xisco.
A rutinos Ranieri több angol csapatnál - Chelsea, Leicester City, Fulham - dolgozott már. Legnagyobb sikerét a Leicester Citynél aratta, amellyel óriási meglepetést szolgáltatva 2016-ban bajnoki címet ünnepelhetett. Az elmúlt években hazájában tevékenykedett, volt az AS Roma, majd a Sampdoria vezetőedzője, utóbbival az előző idényben az olasz pontvadászatban a kilencedik helyen végzett, június végén lejáró szerződését azonban nem hosszabbították meg.
Labdarúgás
Korrekordot döntene a Watford élén hetvenévesen bemutatkozó Ranieri
15/10/2021 16:38
Ranieri - aki edzői karrierje során irányította még többek között a Napolit, a Fiorentinát, a Valenciát, az Atlético Madridot, a Juventust és az Internazionalét is - először a nemzetközi válogatott szünet után, október 16-án ül új csapata kispadjára, a Watford a PL nyolcadik fordulójában a második helyen álló Liverpoolt fogadja.
Labdarúgás
Egyre csak fogyasztja az edzőjelölteket a vezérét kereső Tottenham
19/06/2021 18:02
The Emirates FA Cup
A Leicester győzelme hozhatja vissza az FA-kupa megkopott varázsát
15/05/2021 13:30