Az MU minden versenysorozatot figyelembe véve utóbbi 12 meccséből mindössze hármat tudott megnyerni, és az angol bajnokságban csak a hetedik helyen áll, hét fordulóval a vége előtt hat pont a hátránya a negyedik, még Bajnokok Ligája-indulást érő helytől.
A német szakember novemberben csatlakozott a Unitedhez, nyárig megbízott vezetőedzőként, utána pedig a klub tanácsadója lesz. Eddig 22 mérkőzésen irányította a csapatot, a mérlege kilenc győzelem.
"Nem bántam meg, hogy idejöttem. Újra és újra így tennék" - mondta újságíróknak Rangnick a szombati, Norwich City elleni bajnoki előtt. "Menedzserként mindig meg kell vizsgálnod, mit csinálhattál volna jobban, de bánni nem bánok semmit. Mindannyian tudjuk, hogy ez nem egy könnyű keret, és az érkezésemkor nem volt egyszerű a helyzet itt. Különben még mindig Ole ülne a kispadon és nem én" - fogalmazott.
UEFA Bajnokok Ligája
A korábbi MU-legenda szerint érdemtelenül jutott BL-döntőbe a Real Madrid
07/05/2022 19:06
A tréner Ole Gunnar Solskjaert követte a poszton.
"Az elmúlt hónapokban megmutattuk, hogy tudunk magasabb szinten teljesíteni, de a szándékaim ellenére a produkciónk hullámzó. Ezért is nem vagyok elégedett azzal, amit eddig elértünk" - tette hozzá a 63 éves Rangnick.
A Manchester United egyelőre keresi új, állandó vezetőedzőjét, brit sajtóinformációk szerint az Ajax Amsterdam mestere, Erik ten Hag a legesélyesebb a posztra.

Forrás: MTI
Premier League
Egy elérhetetlen rekord nyomában – egyre közelebb a Liverpool, de a neheze most jön
04/05/2022 09:32
Labdarúgás
Üzletembernek gátlástalan, ügynöknek zseniális - Raiola hat legnagyobb dobása
01/05/2022 14:40