Megvan a Premier League sorsolása, a Manchester City idegenben kezdi a vb-szünettel súlyosbított szezont

Eurosport Magyarország

Frissítve 16/06/2022 - 11:37 GMT+2

Premier League - Az érdekesnek ígérkező nyitóhétvégén a Manchester City és a Liverpool is idegenben kezdi meg a szezont. A bajnok augusztus 7-én, vasárnap a West Ham ellen játszik, míg a Liverpool egy nappal korábban a Fulham ellen lép pályára a Craven Cottage-on. A szezon első mérkőzésén az Arsenal augusztus 5-én, pénteken a Crystal Palace ellen lép pályára a Selhurst Parkban.

Premier League - A West Ham ellen kezdheti meg a címvédést a Manchester City

Fotó: Getty Images

Elkészítették a sorsolást az angol labdarúgó-bajnokság következő szezonjára, ez alapján a címvédő Manchester City a West Ham United vendégeként kezdi majd szereplését, míg a küzdelmek, akárcsak tavaly, egy londoni rangadóval indulnak augusztus 5-én, a Crystal Palace és az Arsenal részvételével.
Az előző idény második helyezettje, a Bajnokok Ligája-döntős Liverpool az újonc Fulhamhez látogat, a Premier League-be 23 év után visszatérő Nottingham Forest pedig a Newcastle United vendége lesz a nyitófordulóban.
Az új tulajdonos által irányított Chelsea, amelynek Lőw Zsolt a másodedzője, az Everton otthonában kezdi meg a menetelését, míg a harmadik újonc, a Bournemouth az Aston Villát fogadja.
A Manchester United és új vezetőedzője, Erik ten Hag otthon, a Brighton ellen rajtol és a Tottenham Hotspur is hazai környezetben kezd, riválisa a Southampton lesz.
Az idény augusztus 5-én kezdődik és május 28-án ér véget. A november 21-től december 18-ig tartó katari világbajnokság miatt beiktatnak egy őszi-téli szünetet november 12. és december 26. között.
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés