Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Megnyílt az átigazolási időszak, Angliában is beindult a zuhanyhíradó

Minich Réka

Publikálva 05/01/2022 - 19:27 GMT+1

Az újévvel együtt beköszöntött a januári átigazolási pletykaáradat is. Most az angol Premier League legérdekesebb híreit szedtük össze, a teljessség igénye nélkül.

Kieran Trippier

Fotó: Getty Images

Arsenal

A legnagyobb kérdés, hogy ki lesz a középcsatár. Pierre Emerick Aubameyang bármikor távozhat, de kevesen tolonganak érte. A fegyelmi gondok mellett az óriási fizetése sem tűnik vonzónak. Mellette távozhat Eddie Nketiah is, akinek nyáron lejár a szerződése, de hasonló cipőben van Alexander Lacazette is, bár úgy tűnik, hogy ő marad nyárig.
A két legnagyobb név, akit emlegetnek, Dusan Vlahovic a Fiorentinából és Alexander Isak a Real Sociedadból. Egyikük sem lenne olcsó, viszont hosszú távra meg lehetne oldani velük a középcsatár posztot.
A csapat továbbra is tele van keveset játszó perememberekkel, akiktől szívesen szabadulnának. Jose Mourinho Rómába csábítja a szélső védőként és középső középpályásanak is bevethető Ainsley Maitland-Nilest. Ő most fél évre, kölcsönbe költözhet az olasz fővárosba.
picture

Dusan Vlahovic, Fiorentina

Fotó: Getty Images

Chelsea

Egy jó hír kezdésnek: Lukaku marad. A balhátvéd Ben Chillwell sérülése viszont komolyabb, mint elsőre tűnt, ezért az idei szezonban már nem léphet pályára. Januárban az ő pótlása lesz a legfontosabb feladat. A jelölt nem más, mint az Evertonban Rafa Benitezzel összebalhézó Lucas Digne. Állítólag 4 Premier League-klub is érdeklődik a francia iránt, de a Napoli is beszállhat a versenybe.
picture

Lucas Digne.

Fotó: Getty Images

Manchester United

Ralf Rangnick kinevezése egyelőre nem oldotta meg a United problémáit, sőt a zuhanyhíradó szerint a kimaradók egyre hangosabban zúgolódnak, és már januárban sokan távoznának a klubtól. Az már szinte nem is számít meglepetésnek, hogy Paul Pogba elkívánkozik, sőt, Donny Van de Beek is inkább más csapat mezében szerepelne, mint a kispadon Manchesterben.
A Wolverhampton elleni vereség során ismét feltűnő volt, hogy mennyire nem tudja uralni az MU a középpályát, így nem meglepő, hogy ide keresnek új játékosokat. A SkySports értesülései szerint két játékos van célkeresztben; Boubacar Kamara Marseille-ből és Ruben Neves a Wolverhamtponból. A 22 éves francia olcsóbb megoldás lenne, hiszen nyáron lejár a szerződése, de ha inkább már PL-tapasztalattal rendelkező játékost keresnek, akkor mindenképpen Neves lenne a jobb választás.
picture

Ruben Neves

Fotó: Getty Images

Newcastle United

A szaúdi hatalomátvétel óta mindenki azt várja, hogy kit igazolnak a Szarkák. Figyelembe véve, hogy jelenleg is a kiesés ellen küzd Eddie Howe csapata, túl sok esélyük nincsen sztárjátékosokra.
Úgy tűnik, hogy az első érkező az Atletico Madrid jobbhátvédje, Kieran Trippier lesz, aki már Newcastle-ben is van és az orvosi vizsgálatra vár. Mellette még olyan nevek kerültek szóba, akiktől a jelenlegi csapatuk már nagyon szabadulna.
picture

Kieran Trippier (Inglaterra)

Fotó: Getty Images

Aaron Ramsey-ra nem tart igényt Massimo Allegri, a walesi pedig szívesen visszatérne a Premier League-be. A hírek szerint a Burnley megkeresését már visszautasította, kérdés, hogy a Newcastle mennyire lenne versenyképesebb náluk.
A Barcelona gyakorlatilag már az első repülőre felpakolná Samuel Umtitit, csak hogy megszabaduljanak az állandóan sérült védő óriási fizetésétől. A kockázat viszont a Newcastle előtt is ismert, de lehet, hogy a mostani helyzetükben megéri kockáztatniuk.

Tottenham

Antonio Conte első átigazolási időszaka Észak-Londonban. A legfontosabb egy középpályás leigazolása lenne, természetesen elsősorban olaszországi célpontokról szól a zuhanyhíradó.
A Milanból Franck Kessié érkezése nagy durranás lenne, de úgy tűnik, hogy a piros-feketék nem hajlandóak a Tanguy Ndombelét is érintő csereüzletre. B tervként a Juventus amerikai játékosa, Weston McKennie neve merült fel.
picture

Kessié in azione durante Juventus-Milan - Serie A 2021/2022

Fotó: Getty Images

Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés