Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Magabiztos győzelemmel kezdte a Chelsea az angol bajnokságot

Eurosport
Eurosport

Publikálva 14/08/2021 - 18:13 GMT+2

Így aztán sikerült is elrontani Patrick Vieira bemutatkozását a Crystal Palace kispadján.

Christian Pulisic Chelsea

Fotó: Getty Images

A friss európai Szuperkupa-győztes Chelsea sima győzelmet aratott a Crystal Palace felett az angol labdarúgó-bajnokság nyitófordulójának szombati játéknapján.


A londoni együttes, melynek Lőw Zsolt a másodedzője, Marcos Alonso szabadrúgásával és Christian Pulisic találatával már az első félidőben megnyugtató előnyt alakított ki, és sikere ezt követően sem forgott veszélyben. A vendégek kispadján ezen a találkozón mutatkozott be a nyáron kinevezett vezetőedző, a játékosként világ- és Európa-bajnok Patrick Vieira, aki kilenc idény alatt 406 találkozón lépett pályára az Arsenalban.
Az Everton ugyancsak új edzővel Rafa Benítezzel a kispadon hátrányból fordítva nyert odahaza a Southampton ellen, a Leicester City James Vardy góljával győzte le a Wolverhamptont, míg az Aston Villa kezdőcsapatába 3737 nap után visszatérő, korábbi válogatott Ashley Young nem lehetett boldog, a birminghami együttes ugyanis 3-2-re kikapott idegenben a Watfordtól.
Premier League, 1. forduló:
  • Burnley-Brighton 1-2 (1-0)
  • Chelsea-Crystal Palace 3-0 (2-0)
  • Everton-Southampton 3-1 (0-1)
  • Leicester City-Wolverhampton Wanderers 1-0 (1-0)
  • Watford-Aston Villa 3-2 (2-0)
MTI

Minden nap hírlevelet küldünk az olvasóinknak, amiben az előző nap legfontosabb sporthíreit, az elemzéseinket és persze sok más érdekességet is megmutatunk. Az Eurosport hírlevelére ezen a linken lehet feliratkozni.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés