Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Foci apáról fiúra Liverpoolban – Duplacsavar s01e05: Will

Eurosport
Eurosport

Frissítve 03/06/2022 - 17:28 GMT+2

Vajon tényleg minden idők legjobb BL-döntője volt a 2005-ös Milan-Liverpool? A kérdés persze szubjektív, az azonban biztos, hogy 2011-ben Will címmel film készült ennek a meccsnek apropóján. A legújabb adásban összehasonlítottuk az akkori és a mostani döntőt, és vettünk még néhány szempontot, amelyet a futball szeretetével kapcsolatban említ a film.

Foci apáról fiúra Liverpoolban – Duplacsavar s01e05: Will

Fotó: Eurosport

Előre ittunk a medve bőrére, és még az idei BL-döntő előtt eldöntöttük: a Will című filmet vettük górcső alá, amelynek fő mozgatórugója a 2005-ös isztambuli Bajnokok Ligája-döntő. Az adásban egy Milan és egy Liverpool drukker emlékszik vissza természetesen más-más előjellel a 3-3-ra végződő, büntetőkkel eldőlő találkozóra.
A film okán azonban nemcsak fociról lehetett szó. Körbejárunk olyan kérdéseket is, hogy létezik-e még a generációkon átívelő lojalitás egy klub iránt, és hogy mit adott a futball ahhoz, hogy a különböző népek a sporton keresztül tiszteljék egymást, elfogadják egymás kultúráját.
Sorozatunk eddigi darabjai közül talán ez a 2011-es angol-török koprodukció a leggyengébb alkotás, mégis sok téma merült fel, amelyet ki tudtunk beszélni. Ezeket hozzuk most, hallgassa jó kedvvel minden futballszurkoló!
A Duplacsavar podcast jelenés korábbi adásai meghallgathatóak az Eurosport feedjében, fel lehet rá iratkozni az iTunes és Spotify csatornánkon.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés