„A lányom teljesen összetört, de biztonságban van.”
Korábban már beszámoltunk arról, hogy bántalmazási botrány főszereplője lett a Manchester United támadója, Mason Greenwood. A 20 éves angol válogatott játékos korábbi barátnőjének, Harriet Robsonnak az Instagram-oldalára olyan videók, fotók és hangfelvételek kerültek ki, amelyek alapján bántalmazással és szexuális zaklatással lehet vádolni a csatárt. Ezek a felvételek azóta eltűntek, ám a rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.
Greenwoodot őrizetbe vették, kihallgatása jelenleg is folyamatban van, a United pedig felfüggesztette őt és az összes vele kapcsolatos terméket eltávolította a webáruházából. A klub után egyébként Greenwood egyik szponzora, a Nike is közleményt adott ki, miszerint megszakítják az együttműködést a játékossal, a United hivatalos partnere, a Cadbury közölte, a csatár nem fog megjelenni semmilyen reklámban, amíg a vizsgálat tart, az EA Sports pedig bejelentette, eltávolítják Greenwoodot a FIFA 22-ből.
Premier League
Ronaldo és Messi legjobb éveit idézi Haaland, sőt, van, amiben le is nyomja őket
04/10/2022 - 05:00
Csapattársai sem hagyták szó nélkül az ügyet, hiszen az elsők között Cristiano Ronaldo, Paul Pogba, David de Gea és az a Marcus Rashford is kikövette őt az Instagramon, aki hétfőn (nem is olyan burkolt üzenettel) a barátnőjével közös képeket posztolt.
Kedden aztán Edinson Cavani, Fred, Jesse Lingard is Victor Lindelöf is úgy döntött, elhatárolódik Greenwoodtól. A Daily Mail szúrta ki, hogy a svéd védő hétfőn még követte Instagramon az angolt, kedden reggel viszont már nem:
https://i.eurosport.com/2022/02/01/3301630.jpg

Mason Greenwood fotó: Daily Mail

Fotó: Other Agency

Harriet Robson édesapja egyébként azt nyilatkozta, lánya szerint feltörték a fiókját és így kerülhettek a felvételek a nyilvánosság elé.
„A vádak szörnyűek, még nem tudom feldolgozni őket. Apaként nem akarod tudni, hogy ilyen dolgok történhetnek a lányoddal. A lányom teljesen összetört, de biztonságban van.”
A nővérét sokkolta a hír. „Harriet egy kedves fiatal lány. Ilyet senki sem érdemel. Bízom benne, hogy a rendőrség helyesen fog cselekedni.”
Forrás: Daily Mail
Premier League
„A karrierje iránti tiszteletből” hagyta a padon Cristiano Ronaldót az MU vezetőedzője
02/10/2022 - 20:13
Labdarúgás
A boszorkányt fogadó Paul Pogba nem az első labdarúgó, aki fekete mágiához folyamodott
30/09/2022 - 16:10