Premier League - Tizenkilenc év után távozik a Chelsea elnöke

A Chelsea hétfői közleménye szerint Buck június 30. után tanácsadóként dolgozik tovább a klubnál.
"Büszke vagyok rá, hogy nagy sikereket értünk el a pályán a Chelsea-vel, és pozitív lenyomatot hagytunk a közösségben. Ez a megfelelő időpont arra, hogy lemondjak az elnöki posztról és az általunk felépített szilárd alapokat hagyjam itt az új tulajdonosi körnek" - mondta a londoni egyesület közleményében a 74 éves Bruce Buck, aki szerint a Chelsea jövőjét illetően "meggyőző víziója" van az új tulajdonosoknak, ennek megvalósításában tanácsadóként a szakmai stábbal, a játékosokkal és a szurkolókkal közösen kíván segíteni.
Premier League
Már a Times is arról ír, hogy Ronaldo dobná a Manchester Unitedet a Bajnokok Ligájáért
5 ÓRÁJA
Abramovich az ukrajnai háború kitörése után, március 2-án jelentette be, hogy kényszerűségből megválik a csapattól. Ezek után a brit kormány komoly szankciókkal sújtotta a milliárdost, annak Vlagyimir Putyin orosz elnökkel ápolt állítólagos jó kapcsolatai miatt. Abramovich március elején minden pozícióját feladta a klubnál, amelyet május 30-ig ideiglenes testület irányított.
Június 1-től az amerikai Todd Boehly vezette befektetői csoport lett az egyesület új tulajdonosa, az irányítás Boehly kezében összpontosul, a többségi tulajdonos pedig a kaliforniai Clearlake Capital nevű cég.
(MTI)
Labdarúgás
Neymart volt edzője mentheti ki Párizsból
TEGNAP 15:13
Serie A TIM
Az átigazolási lehúzások nagymestere ismét lecsapott, és ez talán nem is a legnagyobb dobása
30/06/2022 13:46