Jose Mourinho vezetőedző szerint Dele Alli januárban nem hagyja el a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatát, noha hetek óta arról szólnak a hírek, hogy a portugál tréner által többnyire mellőzött középpályást kölcsönveszi a Paris Saint- Germain.


A 24 éves angol válogatott játékos a mostani szezonban mindössze négyszer jutott szerephez a Premier League-ben - ezek közül háromszor csereként -, és a tréner többször is bírálta őt.
Pochettino mentheti meg Dele Allit a Tottenhamtől | Eurosport
Az argentin mester egyszer már naggyá tette Londonban, ahol most egy ideje el van hanyagolva. Párizsban kaphat még egy esélyt az Eb-re törekvő csatár. Dele Alli kétségtelenül küszködik a Tottenhamnél. Mióta José Mourinho 2019 novemberében átvette a csapatot, a játékos piaci értéke egyre csökken, és egyre kevesebb játéklehetőséget kap.
Premier League
„Ez így tarthatatlan” – kiakadtak az edzők, leállás jöhet a Premier League-ben
20/12/2021 10:42
A brit médiában már kész tényként kezelték, hogy Alli a francia bajnok PSG-hez távozik, ahol a Spurs korábbi mestere, Mauricio Pochettino vette át az irányítást, de Mourinho úgy véli, az átigazolási időszak végéig nem jön létre az üzlet.
"Arra számítok, hogy itt marad, és ezt mondom már az átigazolási időszak elejétől fogva. Nem számítok sem érkezőre, sem távozóra"
- jelentette ki a portugál szakember, hozzátéve ugyanakkor, hogy néha történnek váratlan dolgok a futball világában.
MTI
Premier League
Megvan, ki lesz Ancelotti utódja az Everton kispadján
30/06/2021 14:46
Premier League
Meglegyintette a Szuperligába vágyó csapatokat a Premier League
10/06/2021 11:23