Az egyik legjobb igazolásának tartja Salah-t a Pool menedzsere.

Jürgen Klopp úgy véli, hogy Mohamed Salah státusza továbbra is az alulértékelt jelzővel illethető, pedig ő maga a csatár fejlődését Robert Lewandowskiéhoz hasonlította.
Salah 30-ra emelte szezonbeli góljainak számát azzal, hogy betalált a Vörösök csütörtök esti 4-2-es győzelme során a Manchester United ellen. Az Anfieldre költözése óta 200 meccsen az egyiptomi 124-szer zörgette meg a hálót, és a Premier League-ben már kétszer végzett a góllövőlista élén, most pedig közel van a harmadik ilyen alkalom.
Premier League
Hiába hatalmas a tét, Guardiola és Klopp sem érzi úgy, hogy nyomás alatt lennének
21/05/2022 16:21
Kloppot Salah-ról kérdezték pénteken a West Brommal vívandó mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. Felvetődött, hogy a sok elismert szakértő szezonbeli csapatából való mellőzése azt sugallta, hogy a médiában még mindig van olyan szegmens, amelynek tagjai nem ismeri el teljes mértékben a 28 éves Salah figyelemre méltó kiegyensúlyozottságát.
"Mo ismét kivételes szezont teljesít, és ha konzisztensebb szinten játszottunk volna, akkor a számai eltérőek lettek volna, és még jobbak is ezeknél! Néha alulértékelik? Valószínűleg igen, de ezen nem tudok változtatni. Más emberek döntenek erről. Nincs rá befolyásom. Nem vagyok benne biztos, hogy ez a legfontosabb dolog. Megérdemelné a szezon csapata-tagságot? Igen, de fogalmam sincs, ki szerepel abban a csapatban, így erről nem igazán tudok sokat mondani.”

Jürgen Klopp és Mo Salah

Fotó: Getty Images

Korábban azt kérdezték Klopptól, hogy Salah-t hová rangsorolja eddigi legnagyobb menedzseri igazolásai között.
"Abszolút az egyik legjobb. De nem az aláírásról van szó. Lehet szerződtetni egy játékost, de akkor mindannyian felelősek vagyunk érte, így nyilvánvalóan a játékos is és az edzők is, hogy ez megvalósuljon. Hadd mondjam így: két játékosra célzok, ott van Robert Lewandowski, aki hihetetlenül sokat fejlődött egy másik szintről indulva.
Mo-val együtt haladni attól az önmagától kezdve, aki időről időre gólt szerez és nagyon jó futballista, odáig, hogy egy igazi góllövő gép lett belőle, szintén hatalmas fejlődés. Kiemelkedő igazolás, de az biztos, hogy fejlődött abban, ahogyan viselkedik önmagával, a meccsekre való készülésében, az edzésekre való hozzáállásában, mindezek kivételessé teszik őt. Igazi példakép lett, és mindezt megérdemli, abszolút.”
via goal.com
Ha szeretnél minden reggel értesülni a legfrissebb híreinkről, iratkozz fel HÍRLEVELÜNKRE!
Labdarúgás
Futballnotesz #7 – A Liverpool már a tizenegyespárbaj előtt megnyerte az FA-kupa-döntőt?
16/05/2022 17:08
Premier League
Klopp fenevadnak és nagyon jó igazolásnak tartja a Manchester Cityhez szerződő Haalandot
11/05/2022 13:54