A jelenleg a Glasgow Rangers labdarúgócsapatát irányító Steven Gerrard azt mondta: bár álmaiban szerepel, hogy egyszer volt együttese, az FC Liverpool vezetőedzője legyen, jelenleg nincs szándékában Jürgen Klopp helyébe lépni.


Gerrard 2018 óta vezeti a Rangerst, amellyel vasárnap - 2011 óta először - bajnoki címet ünnepelhetett Skóciában. Sikeressége és klubkötődése miatt többen is úgy gondolják, hogy ő lenne Klopp ideális utódja az angol bajnoki címvédőnél, amely a tavalyi diadalmenet után a mostani szezonban csak szenved és csupán a nyolcadik helyen áll a Premier League tabelláján.
Kloppot hírbe hozták a német válogatott szövetségi kapitányi posztjával, de ő határozottan kijelentette, hogy nem vállalná azt a munkát.
Premier League
„Ez így tarthatatlan” – kiakadtak az edzők, leállás jöhet a Premier League-ben
20/12/2021 - 10:42
"A Liverpool-szurkolók nem akarják, hogy én legyek a vezetőedző" - nyilatkozta Gerrard. "Ők azt akarják, hogy Klopp folytassa a munkáját, és én teljesen egyetértek velük."
"Nem is kellene erről a témáról beszélnünk. A világ egyik legjobb trénere irányítja jelenleg a klubunkat, nekem pedig van állásom. Nem hiszem, hogy segítség, ha erről beszélünk és remélem, hogy Jürgen még évekig a Liverpoolnál marad" - tette hozzá a 40 éves szakember.
Gerrard 17 szezonon keresztül volt a Vörösök játékosa, csapatkapitánya, 2005-ben Bajnokok Ligáját nyert a gárdával. Mielőtt a Rangershez szerződött, a Liverpool utánpótlásában dolgozott.
MTI
Premier League
Megvan, ki lesz Ancelotti utódja az Everton kispadján
30/06/2021 - 14:46
Premier League
Meglegyintette a Szuperligába vágyó csapatokat a Premier League
10/06/2021 - 11:23