Szurkolói rendbontás miatt csúszik a kezdés a Manchester United-Liverpool mérkőzésen az angol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Az MU hívei délben kezdtek gyülekezni az Old Trafford környékén, és transzparenseket kihúzva, illetve görögtüzeket gyújtva tiltakoztak a klubtulajdonos Glazer család ellen, amely 2005 óta irányítja az egyesületet. A drukkerek régóta elégedetlenek az amerikai tulajdonosokkal, és a nemrég hamvába holt Európai Szuperliga - amelyhez a Manchester United is csatlakozott - csak olaj volt számukra a tűzre.
A 17.30 órára kiírt kezdés előtt egy órával több száz szurkoló egy alagúton át - néhány fémkordont félredobva - bejutott a pályára, és fáklyákat gyújtott. A biztonsági személyzet tehetetlennek bizonyult a rohammal szemben, de mintegy húsz perccel később néhányan önszántukból távoztak a stadionból.
Premier League
"Azt akarom, hogy maradjon" - Solskjaer marasztalná az MU boldogtalan sztárjait
02/05/2021 12:07
Néhány szurkoló a hazai csapatnak a meccs előtt otthont adó Lowry hotelnél tüntetett.

Frissítés

A házigazdák eleinte azt közölték, hogy csúszik a kezdés, majd az MU nem sokkal 19 óra előtt bejelentette, hogy biztonsági okokból elmarad a találkozó.
Forrás: MTI
Europa League
A United kitömte az AS Romát, életben tartotta esélyeit az Arsenal
29/04/2021 21:21
Premier League
Mennyit ér a Big Six, ha tizennégyen vannak ellene?
25/04/2021 16:45