Az angol futballklubokhoz kapcsolódó koronavírusos fertőzések növekvő száma miatt fejezte ki aggodalmát a Wolverhampton Wanderers edzője, Nuno Espirito Santo, aki a járványügyi helyzet romlásától tart.


A Premier League-ben négy, míg az élvonal alatti három osztályban összesen több mint ötven találkozót kellett már elhalasztani a pandémia miatt.
"Sajnos, ez egyre többször fog megtörténni. Csak figyeljék a híreket, az előrejelzések szörnyűek, egyre rosszabb lesz a helyzet" - fogalmazott a BBC-nek adott interjúban Nuno csapata pénteki (mai) FA Kupa-mérkőzése előtt, amelyen a Crystal Palace együttesét fogadja az együttes.
Premier League
„Ez így tarthatatlan” – kiakadtak az edzők, leállás jöhet a Premier League-ben
20/12/2021 - 10:42
Kétségessé vált az Aston Villa és a Liverpool kupameccsének megrendezése, miután a birminghamieknél felbukkanó új fertőzések nyomán a klub csütörtökön bezárta edzőközpontját. A Southampton és a harmadosztályú Shrewsbury találkozóját pedig már későbbi időpontra tolták az utóbbinál megjelenő pozitív esetek miatt.
A Premier League-ben szereplő kluboknál a stábtagok és játékosok heti két vizsgálaton esnek át, kedden heti rekordot jelentő 40 pozitív esetről számoltak be.
MTI
Premier League
Megvan, ki lesz Ancelotti utódja az Everton kispadján
30/06/2021 - 14:46
Premier League
Meglegyintette a Szuperligába vágyó csapatokat a Premier League
10/06/2021 - 11:23