Már Jürgen Kloppal tervezik a találkozót a német válogatott és a Red Bull Leipzig csatárának, aki a nyáron egyre biztosabban megérkezhet Liverpoolba.


A német Transfermarkt átigazolási szakportál  64 millió €-ra taksálja a lipcsei Timo Werner értékét egy februári cikkében. A Bajnokok Ligája nyolcaddöntő idején felröppenő híreknek nem tett rosszat, hogy februárban a Tottenham otthonában éppen Werner góljával győzött 1:0-ra a Lipcse, majd a visszavágó után simán jutott a legjobb nyolc közé, például a Liverpoollal ellentétben.
Mostanában azonban újból napvilágra került a téma, miután Christian Falck, a Sport Bild vezető futballszakírója egy angol futball podcastban  megemlítette, hogy Klopp személyes találkozót egyeztetett Wernerrel, ami már szinte biztos jele a nyári igazolásnak. Mivel a csatár kivásárlási ára június 15-én jár le, addig várhatóan több konkrétum nem lesz.
Premier League
A Chelsea és a MU a BL-ben, a Tottenham az EL-ben indulhat, kiesett a Watford és a Bournemouth -
27/07/2020 08:26

Pedig nem kérdés, Werner maga is menne Liverpoolba, és ez az időszak mindenképpen jó a szintlépéshez, hiszen a márciusban megszakadt évadban 40 mérkőzés alatt 28 gólt szerzett szerzett.


Ősszel még az Atlético Madrid és a Manchester United érdeklődött iránta, de azóta is szóba hozták a Bayern Münchennel, a Chelsea-vel és az Interrel is.
A Liverpool talán azért van mégis első helyen a számára, mert már korábban is felmerült az igazolása, két évvel ezelőtt azonban csak csapattársa, Naby Keita váltott klubot. Werner azóta kiemelte, hogy szívesen játszana egy BL-esélyes csapatban, majd a fent említett ominózus londoni mérkőzés után némileg diplomatikusan, de kicsit körüludvarolta  a BL-címvédő liverpooli csapatot.

Wer

Fotó: Eurosport

A csapat környékén azért megoszlanak a vélemények. Egyetért a csapat szándékával például az utolsó, 1990-es bajnokcsapat ír tagja, John Aldridge, aki a Liverpool Echóban írt véleménycikkében magasztalja a német támadót:
„Minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit a Klopp-féle csapatokban egy csatártól el lehet várni. Egyébként is úgy hallani, nagyon szeretne a Liverpoolban játszani”.
A csapat másik kiemelkedő sikerének részese, a szintén német Dietmar Hamann azonban óva inti honfitársát a váltástól. Véleménye szerint a Mané-Salah-Firmino hármas kirobbanthatatlan, mögöttük pedig Origi az elsőszámú csere. Kérdés persze, hogy meddig marad ez az egység, hiszen velünk kapcsolatban is felmerül néha egy-egy átigazolási pletyka.
Premier League
A ManUnited és a Chelsea indulhat a Bajnokok Ligájában, Mourinhóék megcsípték az El-t
26/07/2020 17:20
Premier League
Bergkamp nem zárja ki az Arsenalhoz való visszatérésének lehetőségét, várja az ajánlatokat
26/07/2020 10:38