Június 1-től újraindulhat a sportélet Angliában a brit kormány hétfői bejelentése szerint.


A brit kormány felhívta a sportszervezetek figyelmét, hogy készüljenek az angliai sportélet újraindítására, amelyre azonban csak június 1. után lesz lehetőség, zárt kapuk mögött.
A koronavírus-járvány miatt bevezetett szigorú óvintézkedések enyhítésének második üteme tartalmazza "a kulturális és sportesemények zárt kapuk mögötti megrendezésének engedélyezését" június első napjától kezdve. A kormány szerint tömegeket vonzó, nyilvános sportesemények megtartása csak később lesz lehetséges, a fertőzöttek számának csökkenésétől függően.
Premier League
A Chelsea és a MU a BL-ben, a Tottenham az EL-ben indulhat, kiesett a Watford és a Bournemouth -
27/07/2020 08:26
A sportélet Nagy-Britanniában is március közepén állt le. A kormány hétfői döntése nem befolyásolja a Forma-1-es Brit Nagydíjat, amelyre a jelenlegi tervek szerint július 19-én kerülne sor. A labdarúgó Premier League folytatását viszont jelentősen megnehezíti a határozat, hiszen az élvonal klubjai mindenképpen szerették volna június 30-ig lezárni az idényt.
A Premier League klubjai éppen hétfőn (ma) tanácskoznak a szezon folytatásáról. A bajnokságból még 92 mérkőzés van hátra.
MTI
Premier League
A ManUnited és a Chelsea indulhat a Bajnokok Ligájában, Mourinhóék megcsípték az El-t
26/07/2020 17:20
Premier League
Bergkamp nem zárja ki az Arsenalhoz való visszatérésének lehetőségét, várja az ajánlatokat
26/07/2020 10:38