Álomigazolás, jó – de nem a legjobb - teljesítmény a pályán, furcsa összeveszés az edzővel. Mesut Özil pályafutásából nem ismeretlen, ami most történik vele Törökországban. Korábban az Arsenalnál is hasonlóan járt, mint most. És ami szintén egyezik, hogy akkor se és most se jut eszébe, hogy távozzon az aktuális csapatától.
A héten Mesut Özil hűségesküt tett a Fenerbahcénak:
„Közleményt kellett megjelentetnem, amiben tisztázom a jövőmet. Gyerekkori álmomat váltottam valóra, amikor 3 és fél éves szerződést írtam alá a Fenerrel, még úgy is, hogy az első 6 hónapban nem kaptam fizetést. Megismétlem, amit akkor is mondtam: itt akarom befejezni a pályafutásomat. A döntésem egyértelmű és végleges. Ahogy a profi csapatoknál lenni szokott, az edző hozott egy döntést rólam, nekem pedig tiszteletben kell tartanom azt. Azóta is keményen dolgozok, hogy készen álljak a játékra, hiszen a legfontosabb a Fenerbahce.”
Labdarúgás
Visszatér Brazíliába a Manchester City középpályása
3 ÓRÁJA
A héten új edzőként kinevezték Jorge Jesust, aki viszont lehűtötte a kedélyeket, a friss nyilatkozata alapján erősen kétséges, hogy a németnek van-e még jövője Törökországban:
„Megvoltak a lehetőségei. Mesutnak különleges kapcsolata van Törökországgal és ezt senki nem veheti el tőle. Világhírű játékos, de az ideje lejárt nálunk. A legfontosabb nem az edző, vagy Özil, a legfontosabb a csapat, nekem pedig megvannak az ötleteim, hogy kivel akarok együtt dolgozni.”
Forrás: Eurosport.com
Labdarúgás
100 milliós játékosok, akikkel nagyon csúnyán mellényúltak a sztárklubok
18 ÓRÁJA
Bundesliga
Kiderült, hanyas mezben fog játszani Mané a Bayernben
21 ÓRÁJA