A holland irányító úgy véli, a Manchester Uniteddel jobban járna az angol csatár, mint a spanyol csapattal.

A hírek szerint a Real Madrid és a Manchester United is arra készül, hogy ajánlatot tegyen nyáron a Tottenhamnek Harry Kane játékjogának megszerzéséért, aki talán már el is döntötte, hogy elhagyja-e a Spurs-t a trófea-ambíciói teljesítése érdekében.
Van der Vaart úgy gondolja, hogy a 27 éves támadónak jobb dolga lenne az Old Traffordon, mint a Santiago Bernabéuban, mivel számos angol játékost látott szenvedni, miután Spanyolországba igazolt.
Premier League
Itt a piros, hol a piros: miért nem állították ki a Liverpool védőjét lemészároló Kane-t?
20/12/2021 18:50
"Most ő a legjobb középcsatár Robert Lewandowski után, és ő a Tottenham embere. Lehet, hogy őrülten hangzik, inkább azt mondanám, hogy menjen a Manchester Unitedbe, vagy valami hasonló csapatba, és maradjon Angliában. Általában nem jár akkora sikerrel, amikor egy angol futballista Madridba megy." – nyilatkozta a holland, aki 2008-tól 2010-ig a Real Madrid, majd két éven át a Spurs focistája volt.

Akiknek bejött az élet Madridban

Steve McManaman volt az első angol sztár, aki a Premier League-ből a Real Madridhoz igazolt, 1999-ben a Liverpooltól. A kiváló szélső négy évet töltött a Királyiaknál, két spanyol bajnoki címet és két Bajnokok Ligáját is nyert a spanyol klub színeiben - a Valencia elleni 2000-es BL-döntőben gólt is szerzett -, több mint 90 alkalommal lépett pályára a Realban.
David Beckham nem sokkal McManaman távozása előtt érkezett a spanyol fővárosba a Manchester Unitedből, a La Liga óriása 37 millió eurót (31 millió font / 43 millió dollár) fizetett érte.

Akiknek spanyolfalat jelentett a Real

Michael Owen 2014-ben követte, miután szintén úgy döntött, hogy elhagyja a Liverpoolt, míg Jonathan Woodgate ugyanabban az évben érkezett a Newcastle United csapatából.
Beckhamnek és Owennek csak egy-egy La Liga-bajnoki címet sikerült megszereznie a Madriddal töltött idő alatt, míg Woodgate a klub egyik legrosszabb igazolásának bizonyult, miután számos sérüléssel küzdött.

Mi lesz Kane-nel?

Kane foglalkozott a jövőjével kapcsolatos spekulációkkal, miközben a múlt hónapban az angol válogatottal készült. Arra a kérdésre, hogy el kell-e hagynia a Spurs-t annak érdekében, hogy elnyerje a nagyobb trófeákat, a Háromoroszlánosok csapatkapitánya újságíróknak elmondta:
"Úgy gondolom, hogy erre most nehéz választ adni.Igyekszem a lehető legnagyobb mértékben távol maradni a spekulácikótól. Teljes mértékben arra koncentrálok, hogy mostantól a nyár végéig a pályán végezzem a munkám, és akkor majd meglátjuk, mi következik."
Kane egy újabb eredményes szezont produkál a kapu előtt a Spursben, aki az eddigi összes versenysorozatot figyelembe véve 41 mérkőzésen 29 gólt szerzett és 16 gólpasszt osztott ki.
via goal.com

Kane most még a Tottenhamre és az angol válogatottra koncentrálna

Fotó: Getty Images

Világbajnoki-selejtező UEFA
Gyakorlatilag megsemmisítette az angol válogatott az ellenfelét
15/11/2021 22:09
Labdarúgás
Négy kapura lövés, nulla gól – pocsék formában kezdte az idényt az angol válogatott klasszisa
26/09/2021 11:28