Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Húsz perc alatt lerendezte az MTK-t a Puskás Akadémia

Eurosport Magyarország

Publikálva 11/05/2024 - 18:03 GMT+2

A Puskás Akadémia FC 3-1-re nyert az MTK otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 32., utolsó előtti fordulójának szombati játéknapján.

MTK Budapest-Puskás Akadémia FC 1-3 (fotó: puskasakademia.hu)

Fotó: From Official Website

A Kosznovszky Márkot, Németh Krisztiánt és Kádár Tamást is nélkülöző MTK a 36. percben Nagy Zsombor révén 2018 novembere után szerzett ismét gólt hazai pályán a Puskás Akadémia ellen, de ez csak a szépítésre volt elég, hiszen húsz perc után már 3-0-ra vezettek a vendégek. Előbb Komáromi György szögletét Szolnoki Roland lőtte a hálóba, majd Nagy Zsolt passzát a finn Urho Nissilä értékesítette, aztán Komáromi újabb sarokrúgását követően megint Nissilä volt eredményes. A mostani szezonban a felcsútiak előbb 5-0-ra, majd 6-1-re verték a fővárosiakat, akik előtt ismét felrémlett egy súlyos vereség lehetősége.
A bágyadt hangulatú mérkőzés második félidejében is a Puskás Akadémia volt kezdeményezőbb, de a legnagyobb ziccerek is kimaradtak. Elvétve az MTK előtt is adódtak lehetőségek, sőt az egész meccset tekintve több kapura lövése volt, mégis sokkal veszélytelenebbnek bizonyult, mint ellenfele.
Ezzel eldőlt, hogy a felcsúti csapat biztosan nem végez a negyediknél rosszabb helyen a tabellán, de még a második pozíció megszerzésére is van esélye. Az MTK négy bajnoki óta nyeretlen hazai pályán.
OTP Bank Liga, 32. forduló:
MTK Budapest-Puskás Akadémia FC 1-3 (1-3)
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés