Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A Debrecen egy félidő alatt elintézte a Zalaegerszeget

Eurosport Magyarország

Publikálva 17/03/2024 - 14:49 GMT+1

Labdarúgó NB I - A Debrecen az első félidőben négy gólt szerezve 5-1-re nyert a vendég Zalaegerszeg ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Dzsudzsák Balázs (Fotó: MTI/Derencsényi István)

Fotó: MTI

Egy félidő alatt elintézte a Debrecen a Zalaegerszeget
OTP Bank Liga, 25. forduló:
A találkozót megelőzően családi napot tartottak a Nagyerdei Stadionban a klub 122. születésnapja alkalmából, majd a "köszöntés" a pályán is tökéletesen sikerült, ugyanis a Debrecen már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát.
A házigazda DVSC három pontrúgás - két szöglet és egy büntető -, valamint egy szerencsés beadás után négy gólt szerzett 40 perc alatt. A 109-szeres válogatott Dzsudzsák Balázs, a hazaiak kapitánya 40. találatát szerezte nevelőegyesületének színeiben.
Márton Gábor, a vendégek szakvezetője hármat cserélt a szünetben, közülük ketten, Sajbán és Németh három perc múlva össze is hozta a ZTE szépítő találatát.
A kezdeti rohamok átvészelését követően újra a Debrecen vette át a kezdeményezést, és a félidő közepén visszaállította a négygólos különbséget. A hajrában mindkét csapat inkább a találkozót végét várta, így az eredmény már nem változott.
(MTI)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés