Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Megvan a Kecskemét harmadik nyári igazolása

Eurosport Magyarország

Frissítve 14/06/2023 - 21:52 GMT+2

Az OTP Bank Liga 2022-23-as idényének meglepetéscsapata, a Kecskemét belehúzott az átigazolási időszak elején. Szendrei Ákost az idény végéig vette kölcsön a KTE.

Szendrei Ákos fotó: KTE/kecskemetite.hu

Fotó: facebook

Az egyik legjobb szakmai koncepcióval rendelkező klub jelenleg Magyarországon a Kecskemét.
Szabó Istvánék a munkában hisznek, ám emellett egy tudatos építkezés zajlik a csapatnál, melynek az NB I-es ezüstérem lett a jutalma az előző idényben. Az együttes átigazolás politikája már az előző szezonban is kifizetődött, amikor Banó-Szabó Bence, Horváth Krisztofer, vagy Nikitscher Tamás személyében fontos láncszemek érkeztek az alakulathoz. Ami közös volt bennük, hogy pályafutásuk vagy megrekedt, vagy éppen az NB II-ben tengődtek.
A folytatásban sem próbáltak nagy nevekkel erősíteni a lilák, amely a víziójuk folytatását garantálja. A nyári érkezők között Pálinkás Gergő személyében egy centert igazoltak Tóth Barna tehermentesítésére, illetve Kiss Bencével a középpálya lesz masszívabb. Szinte 100%, hogy az előző két idényben védő Varga Bence ismét a klub játékosa lesz, ám a harmadik igazolás Dunaszerdahelyből érkezik Kecskemétre.
Szendrei Ákos játékjogát a 2023-24-es idényre szerezte meg a KTE, a 20 esztendős támadó kölcsönben fogja tölteni a következő szezont. A szerződés rendelkezik véglegesítési opcióval. Szendrei az előző bajnoki idényben előbb a Fehérvárnál szerepelt kölcsönben, majd tavasszal az NB II-es ETO FC Győrben futballozott - 14 összecsapáson 5 gólig jutott.
Nagyon boldog vagyok, hogy a KTE-hez tudtam igazolni, hiszen amit elért a klub, az hatalmas dolog – idézte Szendrei Ákost a klub honlapja. – Rengeteg jót hallottam a csapatról, a városról, örülök, hogy most már ennek én is része lehetek. Nehéz út vezetett számomra idáig, most viszont azzal a céllal érkeztem, hogy alapemberré váljak, a játékommal, a góljaimmal és a munkámmal a csapat segítségére akarok lenni. Bízom benne, hogy nemzetközi szinten is meg tudom mutatni magam, látva az ellenfelek névsorát, máris hatalmas motiváció dolgozik bennem. Amíg nincs meg a sorsolás, izgalom nincs bennem, de már nagyon várom, hogy elérkezzünk oda.”
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés