Labdarúgó NB I - Ismét nyert a Mezőkövesd

A hazaiak - akik az előző fordulóban a címvédő Ferencvárost verték - újabb sikerükkel pontszámban beérték és megelőzték a tabellán a lila-fehéreket. Most az Újpest áll kieső helyen.
Már az elejétől fogva a támadójátékot helyezték előtérbe a csapatok, ennek megfelelően mindkét oldalon számos helyzet alakult ki. A nagyobb lehetőségek a vendég újpestiek előtt adódtak, Piscitelli többször is nagyot védve mentette meg együttesét a góltól. Az első félidő küzdelmes, kiegyenlített játékot hozott.
OTP Bank Liga
Mezőkövesden is kikapott a Fradi
16/10/2022 - 18:08
A szünet után azonnal vezetést szerzett a Mezőkövesd - az ügyeletes gólfelelős, Drazic volt eredményes -, s a folytatásban is a hazaiak játszottak veszélyesebben. A félidő derekán aztán új erőre kaptak a fővárosiak, a Kövesd olasz kapusa azonban továbbra is hibátlanul tette a dolgát.
A hajrában szinte már csak előnye tartására törekedett a házigazda, s ezt sikerrel tette, mert az Újpest támadásaiból hiányzott az átütőerő.

OTP Bank Liga, 12. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-Újpest FC 1-0 (0-0)
gólszerző: Drazic (46.)
sárga lap: Pillár (14.), Piscitelli (85.), illetve Mack (64.)
Mezőkövesd:
Piscitelli - Kállai K., Lukic, Pillár, Vajda - Cseri (Vadnai, 77.), Karnyicki (Schmiedl, 84.), Da. Babunszki, Besirovic - Molnár G. (Brtan, 77.), Drazic
Újpest:
Nikolic - Szabó II B. (Pauljevic, 61.), Csongvai, Diaby, Antonov - Boumal (Jakobi, 78.), Mack - Simon K. (Bjelos, 84.), Katona (Borello, 84.), Csoboth - Gouré
MTI
OTP Bank Liga
Dzsudzsákék simán verték otthon az Újpestet
16/10/2022 - 13:52
OTP Bank Liga
Elhozta a három pontot Fehérvárról az Újpest
10/10/2022 - 19:24