Szalai Ádám utolsó két találkozóján a németek és az olaszok ellen játszhat, mielőtt visszavonul. Ezt korábban megírtuk, de kibeszéltük a 3-5-2 podcastban is. Külön szó volt arról, mit jelentett az ő jelenléte az elmúlt 13 évben, és miért lehet az, hogy noha a legnagyobb edzők és európai topligák is jó véleménnyel voltak róla, itthon mégis divat volt a „szalaizás”.
Időnk legnagyobb részében mégis az előttünk álló két Nemzetek Ligája-találkozóról volt szó, hiszen a csodálatos júniusi kezdés után minden esély megvan a legmagasabb ligában való maradásra, sőt, akár még a csoport első helye is elérhető. Mindamellett, hogy még mindig meg kell minket csípni, megnéztük, hogyan állhat ki Marco Rossi csapata ellen a két válogatott.
Zárásként – noha nincs forduló – foglalkoztunk egy kicsit az NB 1-gyel. Összefoglaltuk az eddigi nyolc forduló pozitív és negatív csalódásait, tippeltünk néhányat, végül elhoztuk mindannyian a Best of 11 NB 1 válogatottunkat. Elmondhatjuk, Adama Traoré (Ferencváros) és. Driton Camaj (Kisvárda) mindhármunk csapatában ott van.
UEFA Nations League
Persze, ez a Nemzetek Ligája, de ezt a sorozatot nem fogjuk elfelejteni!
TEGNAP - 14:46


Az Eurosport Duplacsavar podcast minden eddigi adása és ez is megtalálható a nagyobb podcastszolgáltatóknál, a Spotify-on, Apple iTuneson és Google Podcastson is. Iratkozz fel kedvenc szolgáltatódnál, hogy mindig megkapd a legújabb adást telefonodra!
Labdarúgás
Jó irányban a magyar válogatott, kemény meccs vár a Fradira - 3-5-2 podcast
TEGNAP - 07:47
Labdarúgás
Visszavonult Szalai Ádám, fel van adva a lecke Marco Rossinak
28/09/2022 - 18:30