Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Két ferencvárosi játékos szerződhet külföldre

Eurosport Magyarország

Publikálva 19/06/2023 - 11:52 GMT+2

A Ferencvárosban futballozó Ryan Mmaee, és Samy Mmaee már nyáron elhagyhatja a magyar bajnokot.

Ferencváros - forrás: Fradi.hu

Fotó: Other Agency

A marokkói válogatott testvérpár, Ryan, és Samy Mmaee évek óta a Ferencváros meghatározó labdarúgói.

A védelemben bevethető Samy Mmaee az egyik legfontosabb láncszem Stanislav Cherchesov együttesében, hiányát alaposan megszenvedte a magyar bajnok tavasszal. Ryan Mmaee szolidabb idényt futott, ám a nemzetközi kupamenetelés során bebizonyította, hogy magasabb szinten is meg tudná állni a helyét. Az elmúlt napokban mindkét játékossal kapcsolatban merültek fel pletykák, miszerint elhagyják a Fradit nyáron.
Samy Mmaee szerződése 2024 nyarán jár le, sajtóinformációk szerint a 26 éves védő nem kívánja meghosszabbítani kontraktusát - amely opcionálisan tartalmaz plusz egy évet. Amennyiben a Ferencváros pénzt szeretne érte látni, a jelenleg futó átigazolási időszakban kell értékesíteni a marokkói belső védőt. A Fradi védelmének oszlopa iránt a Besiktas, a Trabzonspor, valamint görög klubok érdeklődnek.
A ferencvárosi Samy Mmaee (b) és testvére, Ryan Mmaee ünnepel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Kisvárda Master Good mérkőzésen a Groupama Arénában  2023. május 6-án. MTI/Illyés Tibor
Öccsével, Ryan Mmaee-val kapcsolatban már tavasszal emlegették, hogy a Premier League-ben szereplő Leeds United nézte ki magának. A legfrissebb hírek szerint nem az angol bajnokságból kieső Leeds, hanem a Championship-rájátszásban feljutó Luton Town igazolná le a marokkói támadót. A 25 éves futballista kontraktusa 2025-ben jár le, és az elmúlt idényben 24 NB I-es bajnokin 12 gólt szerző Ryan Mmaee szívesen maradna a Ferencvárosban.
A magyar bajnoki címet sorozatban ötödik alkalommal elhódító FTC kerete komoly vérátömlesztésen esik át, hiszen 8 játékost szerződtettek eddig. A távozók között megtaláljuk Bogdán Ádámot, a DAC-ba igazoló Zeljko Gavricot, a bosnyák Adnan Kovacevicet, valamint a magyar válogatott középpályását, Vécsei Bálintot.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés