Labdarúgó NB I - A hosszabbításban győzött a Ferencváros

A felcsútiak, akiket századik alkalommal irányított Hornyák Zsolt vezetőedző az élvonalban, továbbra is nyeretlenek a zöld-fehérek otthonában.

UEFA Bajnokok Ligája
Lefocizta az azeri bajnok a Fradit, idén sem jött össze a BL-csoportkör
3 ÓRÁJA
OTP Bank Liga, 1. forduló:
  • Ferencvárosi TC-Puskás Akadémia FC 1-0 (0-0)
A címvédő zöld-fehérek kezdtek jobban, egyértelműen irányították a játékot, eleinte mégis a vendégek voltak veszélyesebbek, mert gyors ellentámadásaik több zavart okoztak. Az idő múlásával a játék képe csak annyiban változott, hogy a felcsútiak már ritkábban jutottak el a hazai kapuig, míg a Ferencváros hiába futballozott fölényben, a szünetig nem tudott előnybe kerülni.
A folytatásban is a fővárosiak irányítottak, de fölényük meddő volt. Stanislav Cherchesov vezetőedző hármas cserével és szerkezetváltással próbálta frissíteni a csapatát, amelyet eleinte ez inkább megzavart, ugyanis a meccs egyik legnagyobb helyzetét Mezghrani hagyta ki. A Ferencváros hiába játszott fölényben, nagy helyzete nem volt, eközben a Puskás Akadémia büntetőhöz jutott, de Favorov azt a keresztlécre vágta. A hajrában sikerült igazán veszélyeztetnie a végig fölényben futballozó FTC-nek, ugyanis Thelander fejese a keresztléc tetejére pattant, de aztán Zachariassen már betalált fejjel, így a veszélyesebben játszó PAFC végül pont nélkül távozott a Groupama Arénából.
(MTI)
UEFA Bajnokok Ligája
Így nyilatkozott a Qarabag edzője a Ferencvárosról
TEGNAP 18:49
UEFA Bajnokok Ligája
"Nem egy-egy játékelemben kell fejlődni, hanem mindenben" - a Fradi edzője nyilatkozott
TEGNAP 12:11