Mindketten meggyőződésüknek adtak hangot, hogy sikeres együttműködés eredményeként olyan futballistákat nevelnek a DVSC labdarúgó-akadémián, akik fontos szerepet vállalhatnak abban, hogy a Loki ismét visszakerüljön a nemzetközi porondra.
A megállapodás három évre szól, az együttműködés értelmében a tavaly Európa-liga-győztes Villarreal három szakembere az év legalább kilenc hónapjában módszertani segítséget nyújt a DVSC akadémiája edzőinek, szakmai támogatást ad a Pallagon folyó munkához.
Makray Balázs, az akadémia ügyvezetője mérföldkőnek nevezte a spanyol szakemberekkel való együttműködést.
OTP Bank Liga
A Kisvárda gólgazdag meccs után lépett előre a tabella harmadik helyére
24/10/2022 - 20:36
Jelezte: a DVSC élvonalbeli labdarúgócsapata mindig számított az akadémiáról kikerült játékosokra, a legutóbbi mérkőzésén például nyolc Pallagon nevelkedett fiatal szerepelt. A szakember komoly fejlődést vár a képzés területén a spanyol szakemberekkel való együttműködéstől.
Debrecen polgármestere, Papp László a DVSC-ben kisebbségi tulajdonos önkormányzat képviselője reményét fejezte ki, hogy a képzésben nagy tapasztalatokkal rendelkező Villarreallal való együttműködés úgy megerősíti az akadémia szakmai munkáját, hogy annak eredményeként a DVSC előbbre léphet a magyar bajnokságban, és segít kijutni az európai színtérre.
Forrás: MTI
OTP Bank Liga
Dzsudzsákék simán verték otthon az Újpestet
16/10/2022 - 13:52
OTP Bank Liga
Soha nem verte még meg a Fradit a Debrecen a Groupama Arénában, ezúttal sem jött össze a bravúr
09/10/2022 - 18:12