Két teljes bajnoki forduló volt augusztus utolsó hétvégéjén, majd a következő hétköznapokon.

Így az előttünk álló hétvégi fordulóval együtt tíz napon kilencből minden nap volt NB I-es meccs. Nem csoda hát, hogy a színvonal gyakran nem verdeste a plafont. A felvétel előtti legutolsó, Honvéd-Újpest találkozó például lehetséges, hogy kijelölte a két kieső csapatot. Sőt, az idény során először azt is meg mertük tippelnék, melyik csapat lökheti le a Ferencvárost a trónról.
A héten két új válogatott találkozó időpontját is kijelölték. A világbajnokság kezdete előtt utazunk Luxemburgba, majd három nap múlva itthon fogadja a nemzeti válogatott Görögországot. Ez utóbbi lehet Dzsudzsák Balázs búcsúmeccse, amellyel 109. válogatottságát éri el, ezzel egyedüli csúcstartó lehet. Megbeszéltük azt is, mit várunk ettől a két mérkőzéstől.
OTP Bank Liga
Elpáholta az Újpest a Kisvárdát
01/10/2022 - 14:52
Részletesen kielemeztük a Trabzonspor elleni játék lehetőségeit is. A Ferencváros ugyanis hazai pályán a török csapat ellen kezdi az Európa-liga csoportkört, a vendégek játékosai között pedig szerepel egy régi újpesti ismerős is.
Ha pedig már Újpest és Fradi: vasárnap jön az idény első Derbije, de talán még a leglelkesebb újpesti szurkolók sem tudják, mi mentheti meg ezt a meccset attól, hogy ne a másfél évvel ezelőtti 0-4 legyen ismét a végeredmény. Persze nem csak ez a meccs vár ránk, megnézzük a többit is, így például arra a kérdésre is választ kapunk, hogy továbbra is két csapat, a Ferencváros és a Kisvárda marad-e veretlen. Valószínűleg így lesz.


A 352 magyar foci podcast legújabb része és eddigi összes adása meghallgatható az Eurosport podcast csatornáján. Iratkozz fel rá Spotify-on, Apple podcasten ITT, vagy Google Podcasts alkalmazásban, hogy mindig megkapd a legújabb részeket!
UEFA Európa-liga
Fradi-siker, válogatott keret és a k.rva gyengézés – 3-5-2 podcast
16/09/2022 - 08:33
UEFA Európa-liga
Cherchesov: "Nyomást kell gyakorolni rájuk, csak így lehetünk sikeresek"
07/09/2022 - 13:45