Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A Kisvárda gólgazdag meccs után lépett előre a tabella harmadik helyére

Eurosport Magyarország

Publikálva 24/10/2022 - 22:36 GMT+2

A Kisvárda 3-2-re nyert a Debrecen vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén, ezzel feljött a tabellán a harmadik helyre.

Három ponttal távozott a Kisvárda Debrecenből (fotó: Kisvárda FC)

Fotó: facebook

Labdarúgó NB I - Győzött Debrecenben és harmadik a Kisvárda.

A hajdúsági együttes hazai pályán először kapott ki a mostani idényben, míg a várdaiak egymás után három nyeretlenül megvívott idegenbeli bajnoki után győztek ismét.
Jól kezdte a mérkőzést a Debrecen, amely a lendületes rajtnak is köszönhetően már a hatodik percben előnybe került. Ezt követően némiképp visszaállt a hazai együttes, ez a taktika pedig a félidő hajrájában megbosszulta magát, a lengyel Makowski bombagólja ugyanis egyenlítést ért a Kisvárdának. A vendégek teljes mértékben megérdemelték a góljukat, mert az azt megelőző percekben komoly nyomást gyakoroltak a DVSC kapujára.
Fordulás után megint nagyon hamar talált a kisvárdai kapuba a hazai együttes, amely szerencsés körülmények között került újfent előnybe. Szécsi jobb oldali lapos beadásába ugyanis a visszafutó Leoni úgy ért bele, hogy a labda előbb a kapufára, majd Hindrich kapus hátára, onnan pedig a hálóba pattant.
A vendégek ugyanakkor ismét lendületbe tudtak jönni, s előbb egy szöglet után megint egyenlítettek, tíz perccel később pedig a csereként beállt Navratil lódulhatott meg egy kiváló indítással, és nem is hibázta el a ziccert.
A DVSC együttesét cserékkel próbálták meg frissíteni a hajrában, de végül minden erőfeszítés kevésnek bizonyult a pontszerzéshez.

OTP Bank Liga, 12. forduló:
  • Debreceni VSC-Kisvárda Master Good 2-3 (1-1)
  • Debrecen, 3707 néző, v: Berke
  • gólszerzők: Neofitidisz (6.), Hindrich (48., öngól), illetve Makowski (37.), Kravchenko (57.), Navratil (67.)
  • sárga lap: Kusnyír (4.), illetve Hej (78.)
DVSC:
Gróf - Kusnyír, Dreskovic, Lagator, Ferenczi - Varga J. (Olawale, 84.), Neofytidis (Major, 65.) - Bódi (Horváth K., 84.), Sós (Kiziridisz, 70.), Dzsudzsák - Szécsi (Do. Babunski, 70.)
Kisvárda:
Hindrich - Hej, Kravchenko, Kovacic, Leoni (Melnyik, 63.) - Ötvös, Karabelyov (Lucas, 77.) - Asani (Navratil, 64.), Makowski, Camaj (Vida, 87.) - Mesanovic (Ilievski, 76.)
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés