A 352 Eurosport magyar foci podcast legutóbbi adásában még kissé másnaposak voltunk a wolverhamptoni 4-0-ás válogatott-győzelem után, a következő adásban azonban már egyértelműen az előttünk álló szezon volt fókuszban. Szerdán ugyanis a Ferencváros Bajnokok Ligája-selejtezőjének első mérkőzésével megkezdődik ugyanis az új évad, ahol a kazah bajnok FC Tobol otthonában lépnek pályára Stanislav Cherchesov tanítványai.
A Fradival kezdtük a korai szakasz átigazolási körképét is, hiszen a bajnokcsapat sokat igazolt már a kezdeti időkben is, akik közül leginkább az az Adama Traoré lehet figyelemreméltó, aki tavaly még a Sheriff Tiraspol csapatában rúgta a gólt a Bajnokok Ligájában. De megbeszéljük azt is, miért jó a Fehérvárnak, hogy Claudio Bumba Kisvárdáról hozzájuk igazol, miféle skót hatalomátvétel van a Honvédnál, vajon miért nem történt tulajdonosváltás Újpesten, és Waltner Róbert méltó utódja lesz-e Bognár Györgynek Pakson.
Adásunk végén pedig ránéztünk a frissen megjelent bajnoki versenynaptára, és tettünk egy-egy óvatos tippet a szezon dobogósaira és kiesőire.
UEFA Bajnokok Ligája
Lefocizta az azeri bajnok a Fradit, idén sem jött össze a BL-csoportkör
4 ÓRÁJA
UEFA Bajnokok Ligája
Így nyilatkozott a Qarabag edzője a Ferencvárosról
TEGNAP 18:49
UEFA Bajnokok Ligája
"Nem egy-egy játékelemben kell fejlődni, hanem mindenben" - a Fradi edzője nyilatkozott
TEGNAP 12:11